BREAKING NEWSEveniment

Tudor Vișan-Miu revine la Câmpina pentru a-și lansa noul volum: „Mareșalii Palatului“

Cercetător specializat în istorie modernă și contemporană, Tudor Vișan-Miu are deja la activ o carte de succes despre copilăria și tinerețea regelui Mihai, deși are numai 27 de ani. Publicul câmpinean a avut ocazia să-l cunoască în urmă cu trei ani, la simpozionul-maraton dedicat celebrării a trei decenii de la căderea comunismului organizat de ziarul Oglinda de Azi la Vila Barbizon, atunci când și-a prezentat cea de-a doua carte, în tandem cu seniorul liberal Dinu Zamfirescu.
Săptămâna aceasta, Tudor Vișan-Miu revine la Câmpina pentru a lansa cea de-a treia sa carte, ce are la bază disertația de master, cu un alt subiect atractiv despre monarhia României, ce evocă figurile mai puțin cunoscute, dar fascinante, ale mareșalilor Curții Regale.
Evenimentul se desfășoară vineri, 25 noiembrie, de la ora 18.00, în cadrul celei de-a 63-a ediție a Seratelor Culturale Elstar.
Nu ratați șansa întâlnirii cu un istoric tânăr, deosebit de cult, o prezență delicată și agreabilă, care poate fi un real model pentru tineretul iubitor de carte, inclusiv pentru elevii câmpineni. Va fi evocată, printre alte personaje istorice, și figura luminoasă a Regelui Mihai, de la a cărui trecere în nemurire se împlinesc în curând cinci ani.

Mădălin Focșa

2 Comentarii  

    1. Pt. „Cata”: Ati face bine sa aveti bunul-simt de a va dezvalui identitatea, mai ales atunci cand scrieti rautati indolente, lipsite de cel mai elementar bun-simt… Ce usor e sa iti arati pe internet grobianismul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare