BREAKING NEWSȘtiri

Tricolorul Breaza nu va retrograda din Liga a III-a națională, le promite suporterilor Marius Vișan, conducătorul clubului 

2023 a fost un an cu mari provocări pentru fotbalul prahovean, fie că vorbim de ligile județene ori de cele naționale.
Unul dintre cluburile care au trecut prin multe încercări, după ce în prima parte a anului a obținut o promovare speculoasă în Liga a III-a națională, iar în a doua parte s-a confruntat cu exigențele unui eșalon fotbalistic superior, clasându-se pe un loc retrogradabil în turul campionatului, este Tricolorul Breaza, echipă condusă atât pe banca tehnică, cât și în plan administrativ, de cunoscutul fotbalist Marius Vișan.

Într-o intervenție telefonică la emisiunea FAȚA ȘI REVERSUL, realizată de Florin Frățilă la Dada TV Ploiești, Marius Vișan a explicat parcursul din 2023 al echipei pe care o conduce, provocările la care a fost nevoit să facă față în dubla sa calitate de antrenor și director de club și, nu în cele din urmă, a vorbit despre planurile de viitor în ceea ce privește evitarea retrogradării echipei de fotbal.
„Suntem pe direcția dorită, chiar dacă este foarte clar că nu ne este ușor. Avem, cu mici excepții, același lot de jucători alături de care am promovat în vară, dar în schimb ne-am pus la punct administrativ și cu baza sportivă, unde am avut costuri enorme. Avem un proiect de viitor și chiar dacă rezultatele din prezent nu sunt bune, nu ne facem griji. Secția de fotbal are un buget de 12 miliarde de lei vechi, bani asigurați de autoritățile locale, dar și din mediul de afaceri privat. Este o sumă minimă pentru a face față în Liga a III-a. Îi asigur pe suporterii noștri că Tricolorul Breaza nu va retrograda din Liga a III-a” – a declarat, între altele, Marius Vișan.

La emisiunea care a avut ca temă provocările fotbalului prahovean în anul 2023, pe care o puteți urmări integral pe canalul de YouTube al Dada TV, au participat Claudiu Dumitrescu, antrenor-jucător al CS Câmpina și Răzvan Catană, fotbalist la Tricolorul Breaza.

Urmăriți mai jos comentariile făcute de Marius Vișan și de fotbalistul Răzvan Catană pe marginea situației clubului brezean.

Un comentariu

  1. Cum- necum Tricolorul Breaza este singura echipă din zonă care mai contează.Personal nu cred că vor scăpa de retrogradare, lotul de jucători nu este , cu căteva excepții, pentru divizia C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare