BREAKING NEWSȘtiri

SPAM BOOK – lansare de carte și mic concert la Coffe Shop Câmpina

După ce miercuri, 22 iunie, va organiza, în colaborare cu publicația noastră, lansarea volumelor de proză scurtă ale câmpineanului Silviu Ciuhulescu, terasa Coffe Shop urmează să fie gazda unui alt eveniment cultural.
Astfel, joi, 30 iunie, începând cu ora 18.00, iubitorii cuvântului scris, precum și cei ai sunetelor, sunt invitați la o lansare de carte și un mic concert în spațiul primitor al terasei Coffe Shop, locul în care au mai avut loc numeroase evenimente cultural-artistice.
SPAM BOOK este volumul care va fi lansat la Câmpina de către Călin Torsan, scriitor și muzician, specialist în instrumente de suflat.
Călin Torsan nu este la prima apariție editorială, el fiind autorul mai multor romane și volume de proză scurtă, inclusiv al unor volume de literatură pentru copii, toate foarte apreciate de critica de specialitate.

De această dată, cu SPAM BOOK, Călin Torsan propune cititorilor o lectură construită din spamurile primite de autor de-a lungul timpului. “Ne vom plimba imaginația într-un loc foarte exotic, râzându-ne în barbă de borfașii care vor să facă bani păcălind oamenii pe net” – sună invitația lui Călin Torsan în universul pe care l-a creat.
La percuție va performa Marius Achim.
Suport pentru artiști: 20 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare