BREAKING NEWSEvenimentȘtiri

Silviu Ciuhulescu își lansează la Câmpina volumele de proză scurtă

Cunoscut mai degrabă, în cercul de prieteni și în societatea câmpineană, drept unul dintre cei care și-au dedicat ani la rând vieții tumultuoase de suporter în galeria ultras a unei echipe cunoscute de fotbal, perioadă de timp mărturisită în volumul VIAȚĂ DE CÂINE, Silviu Ciuhulescu și-a regăsit liniștea interioară și echilibrul prin scris, despre care metaforic susține că este un act de vindecare. Chiar dacă are deja șase volume de proză în scurtă apărute, Silviu Ciuhulescu nu se consideră scriitor, ci mai degrabă, cităm: „autor de literatură neaoșă, necenzurată, neparfumată, ba pe alocuri chiar jegoasă”.
„Scriu în fiecare seară, o oră sau chiar două, până simt că nu mai pot. Inspirația se acumulează cumva în timpul zilei, chiar dacă sunt la muncă sau la cumpărături. Și aici este o explicație interesantă, pentru că absolut tot ceea ce trăiesc în viața de zi cu zi stârnește în mine o anumită revoltă căreia ulterior îi dau o formă scrisă. Nu mă consider scriitor. Am scris câte ceva și am pus în pagină. Lumea va hotărî dacă ceea ce am scris are valoare” – declara acesta, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu acordat publicației noastre.

Silviu Ciuhulescu alături de poeta Laura Barbu, organizatoarea lansării de carte de la Roma

La începutul lunii mai a acestui an, volumele lui Silviu Ciuhulescu au fost lansate în cadrul Cenaclului de la Roma, la Teatro dei Contrari, unde au fost bine primite atât în rândul iubitorilor români de literatură, cât și în rândul criticilor.

Miercuri, 22 iunie, începând cu ora 17.00, autorul își va lansa cele șase volume de proză scurtă și la Câmpina, eveniment ce va avea loc pe terasa Coffe Shop, situată în centrul civic, fiind organizat de Silviu Ciuhulescu în colaborare cu publicația Oglinda de Azi și Coffe Shop. Invitați speciali: eseistul Christian Crăciun și jurnalistul Florin Frățilă.
În caz de vreme nefavorabilă, evenimentul cultural se va desfășura indoor, la Clubul Live aflat în incinta Casei Tineretului din Câmpina, începând cu ora 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare