BREAKING NEWSȘtiri

PMP Prahova, mai unit ca niciodată! Eugen Tomac: suntem al treilea partid din România!

COMUNICAT DE PRESĂ

Duminică, 3 aprilie, a avut loc ședința Colegiului Județean al Partidului Mișcarea Populară Prahova. Alături de președintele PMP Eugen Tomac și de secretarul general PMP, Ionuț Simionca, au mai participat: Liliana Nițu, vicepreședinte regional sud-muntenia, Răzvan Sebe, secretar general adjunct, Ștefan Florescu, vicepreședinte PMP și președinte filiala PMP sector 6, Sile Cobzaru, secretar executiv și președinte filiala PMP Giurgiu.
În cadrul ședinței, Eugen Tomac a declarat că PMP este un partid unit, este un partid care își știe rolul și rostul pe scena politică. ”În PMP nu există grupuri, nu există tabere. (…) Sunt încrezător în parcursul pe care îl avem de urmat, cred foarte mult în seriozitatea și capacitatea de a uni oamenii la aceeași masă, în jurul proiectelor doamnei președinte Bozianu, și vă asigur că, în calitate de oameni politici, deja cu ceva experiență, vom încerca întotdeauna să analizăm lucrurile de zece ori și o singură dată să luăm o decizie pe care o vom considera cea mai potrivită pentru Partidul Mișcarea Populară.”

“Am venit la acest Colegiu Județean din câteva motive foarte importante: susținerea mea pentru doamna președinte Bozianu, care este un om harnic, muncitor, care are respectul meu și pentru a lămuri anumite lucruri. (…) Avem președinte, unul singur, Eugen Tomac. Avem partid, avem o echipă de conducere bazată pe meritocrație și avem și o strategie prin care să reconstruim fiecare filială, de la firul ierbii”, a continuat Ionuț Simionca, secretar general PMP.

Cătălina Bozianu, președinte PMP Prahova a susținut că “ceea ce vedem că se întâmplă zilele acestea cu partidele de la guvernare trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi toți. Nu așa se guvernează o țară! Liderii politici români au pus din nou interesele personale în fața celor ale românilor, iar acest lucru arată iresponsabilitate și rea-credință. România vine după criza sanitară, trăiește acum criza economică și este înspăimântată de războiul de la graniță. Unde sunt politicienii adevărați, dedicați oamenilor? PMP va dovedi, ca de fiecare dată, că este partidul responsabil și asumat din țara noastră. În 2024 vom fi pe podium după seria de alegeri, iar românii vor avea din nou politicienii de partea lor.”
De asemenea, în cadrul Consiliului Executiv Județean, care avut loc tot duminică, 3 aprilie, s-a decis, cu unanimitate de voturi, excluderea domnului Pițigoi Ioan Adrian din calitatea de membru al PMP, urmând a fi numit un președinte interimar la organizația PMP Câmpina.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare