BREAKING NEWSȘtiri

FOTBAL. LIGA A PRAHOVA. După două înfrângeri pe teren propriu, CS Câmpina a ajuns pe locul 5 în clasament

După un început de sezon cu rezultate remarcabile în Liga A Prahova la fotbal, CS Câmpina pare să fi intrat într-o perioadă dificilă, având în vedere că în ultimele trei etape a pierdut două meciuri pe teren propriu, încasând nu mai puțin de zece goluri de la CSO Boldești Scăeni și de la ACS Triumf Poiana Câmpina. Cu 15 puncte acumulate după șapte etape, CS Câmpina ocupă locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu ACS Triumf Poiana Câmpina. În etapa viitoare va juca în deplasare la Băicoi, într-un meci ce se anunță complicat, CSO Băicoi ocupând locul 3 în clasament cu 18 puncte.

Antrenorul principal al câmpinenilor, Claudiu Dumitrescu, promite că alături de echipă va redresa situația încă de la meciul următor: „Am pierdut ultimele două jocuri de pe teren propriu la un scor care nu lasă loc de interpretări și în care am primit 10 goluri. La o primă analiză, pare a fi problema pe faza defensivă, unde facem greșeli de începători, iar echipele bune te taxează imediat. Dar nu putem arunca în totalitate vina pe fundași, pentru că mai sunt și alte lucrururi care trebuie corectate și o vom face împreună. Suntem o echipă puternică și sunt sigur că vom redresa această situație începând cu primul meci pe care îl vom susține la Băicoi cu o echipă cu pretenții justificate”.

Clasament (sursa AJF Prahova):

# Echipa M P
1 CSO Boldești-Scăeni 7 18p
2 ACS DP Cornu 7 18p
3 CSO Băicoi 7 18p
4 CSO Teleajenul Vălenii de Munte 6 16p
5 CS Câmpina 7 15p
6 ACS Triumf Poiana Câmpina 7 15p
7 CS Măneşti 2013 6 14p
8 AFC Băneşti-Urleta 7 12p
9 ASCS Petrolul 95 Ploieşti 6 10p
10 ACS Petrosport Ploieşti 7 10p
11 CSC Avântul Măneciu 6 9p
12 AFC Brebu 7 7p
13 CS Brazi 6 6p
14 CS Unirea Cocorăştii Colţ 7 4p
15 CSO Comarnic 7 3p
16 CSL Vărbilău 7 1p
17 CS Unirea Urlaţi 6 0p
18 CSC Berceni 7 0p

Etapa a 8-a:

Duminica, 24 Septembrie 2023, 11:00

Un comentariu

  1. Bani aruncați aiurea de primar pentru o echipă…care echipă? Cămpina a ajuns vai crucea ei, și urmează marea groapă care va distruge orașul, iar primarul de 3 ani se ține doar de șușanele, spectacole, festivități de premiere , poze, flori …totul pe banii cămpinenilor. În acest timp școlile( ex: Liceul Energetic) nu au aviz ISU iar consilierii locali, majoritatea fără absolut nicio pregătire în domeniu administrativ, doar încasează banii pentru ședințele unde primarul șterge pe jos cu ei.Cămpina este exact ca toată țara: cu un prezent sumbru și fără niciun viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare