BREAKING NEWSȘtiri

Designerul vestimentar Delia Lazăr a încetat din viață! Aceasta va fi înmormântată miercuri la Câmpina, orașul natal

Creatorul de modă câmpinean Delia Lazăr s-a stins din viață în cursul dimineții zilei de azi, 8 ianuarie, chiar de Ziua Câmpinei, orașul în care a văzut pentru prima dată lumina zilei în urmă cu 42 de ani.
Delia Lazăr a fost o femeie puternică, mamă a trei băieți minunați, un om extrem de bine ancorat în realitate, pentru care meseria de designer a fost una vocațională, la baza ei stând talentul, pasiunea și creativitatea. Prin foarte multă muncă și dedicare, Delia a reușit să devină un brand, fondatoarea „Dahlia Couture” fiind apreciată pe mari scene, atât în țară, cât și în străinătate.
Înzestrată cu o personalitate puternică și o creativitate debordantă, Delia a fost mereu pasionată de modă și a reușit să creeze colecții deosebite, care au fost apreciate de publicul larg.

Foto: Facebook/ Delia Lazăr. Credits: IRI’s FoTo Studio

În 2018, Delia a obținut premiul pentru „Cea mai bună/ frumoasă rochie” la Festivalul Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite. Anul acesta, la a patra ediție a festivalului, Delia Lazăr a fost invitată să facă parte din staff, ca director artistic al evenimentului. Aceasta a participat la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion – powered by Banca Transilvania, care a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 09-11 Septembrie 2022, sub egida European Fashion Council și FashionTV .
În data de 23 octombrie 2023, Delia Lazăr a prezentat colecția RÉGAL la Hotel Palace din Sinaia, în prezența familiei regale și a Alteței Sale Principele Nicolae. Ultima prezentare a Deliei, colecția RÉGAL este un omagiu pentru grație, frumusețe nativă, delicatețe, boem și eleganță fără sfârșit!
Tot  în anul 2023, Delia a revenit la Câmpina unde s-a implicat în multiple proiecte și evenimente – a înființat Dahlia Ecole de Mode, a participat cu prezentarea colecției „Dacia Augusta” în cadrul proiectului Câmpina Artelor, a organizat în parteneriat cu 5toGo Câmpina evenimentele „100 Romantic la cafenea. Coffe with a dress…to go”, „Give me 5… Moșule” – concurs foto cu telefonul, concurs de bijuterii pentru brad și concert de colinde susținut de „Micii Melomani”.
La finalul anului 2023, tânăra creatoare de modă a înființat Asociația Culturală Bonheur, prin intermediul căreia își dorea să-și continue munca și proiectele la care visa.
Mâine, 9 ianuarie, trupul neînsuflețit al Deliei Lazăr va fi depus la Capela Bisericii Sf. Nicolae din Slobozia, iar miercuri, la ora 12.00, va avea loc ceremonia de înmormântare la cimitirul Învierea lui Lazăr din cartierul Muscel.
Dumnezeu să o odihnească în pace!

18 Comentarii  

  1. Mori de curioasa, asa-i? Atata va intereseaza, pe astia de vi se pare ca aveti ceva in cap.

  2. Dacă s-a înțepat ca să poată călătorii în plandemie, atunci e clar că s-a sinucis. Pt. că din punct de vedere legal, decesul survenit în urma înțepării este considerat sinicidere, pt. că nu a existat obligativitatea legală ci doar recomandarea în urma unui ordnin de ministru și asezonarea recomandarii cu frica indusă de mmassmedia. Vor începe tot mai mulți să aibe parte de acest efect al sinuciderii legat de înțepare…dar desigur că va fi tratat din nou ca o altă plandemie mai devastatoare.

  3. ..am citit că a suferit în 2022 o operație pe creier …iar procesul de recuperare nu a fost chiar cel dorit ! Sănătate la toată lumea ! 🍀

 1. Dumnezeu sa o odihnească. Poate se vor lumina.odata și aleșii oamenilor din Câmpina și vor fi în stare să dea numele unor străzi, Delia Lazăr, Eusebiu Ștefănești,Marcel Budala și altora.care au făcut.cinste urbei.

  1. Știți ce înseamnă schimbarea numelui unei străzi pentru locuitorii acesteia? Pe mine m-a costat timp, nervi și mulți bani. Trebuiesc schimbate absolut toate actele într-un timp limitat: casă, mașină, documente personale, anunțate instituțiile gen taxe/impozite, bănci, etc
   Plus că arhiva ICRAL nu găsea dosarul de cumpărare a locuinței, arhiva fiind mutată in altă localitate la 200 km și a trebuit să plătesc un „specialist” să se ocupe de asta.

 2. O doamnă cu o carieră strălucită, păcat că nu și-a putut continua proiectele!

  Dumnezeu s-o odihnească!

 3. Dumnezeu să o odihnească în pace indiferent de ce a murit Păcat pt ca era tânără Referitor la vaccin eu ca sa pot să fac o colonoscopie la Spitalul Universitar București au spus întâi să mă vaccineze pt ca nu consulta nevaccinati domnul doctor Lucian Negreanu, oare dumnealui o fi vaccinat?am stat până în ultimul moment nu m-am vaccinat de la început nu am avut încredere în acest vaccin

 4. O doamna,cauza înțepării cu surle și trâmbițe,propagată de Arafat care face legea in minister,după cum se poate observa că bogății lumii au făcut reclamă vaccinului și ei însuși nu s au vaccinat .Adică nu au fost cobai ai statului eșuat plin de pensionari Romania.Noi încă tânjim și îi invidiem pe americani dar suntem ani lumina în fața lor ,cumpărăm avioane de la ei second hand și rachete,ne îndopăm cu fast food și multe alte prostii.Ei știu să vândă,noi că țara nu.De aceea nici veniturile bătrânilor noștrii nu vor fi demne,noi avem pt ucrainieni fonduri și donații,pensii speciale.Pentru ăștia se găsesc.Iar daca vin nepalezi,chinezi,îi plătesc dublu față de un roman,la români mai mult de minim pe economie patronul nu vrea sa dea.

 5. Eu nu inteleg de ce se trezesc unii sa vorbeasca de cauza mortii, fara sa stie despre ce a fost vorba. A spus familia ca a fost vorba despre o neatentie, un accident survenit pe fondul starii sale fizice slabite. Ce o tot tineti langa cu vaccinul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare