BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina, patru victorii din patru meciuri în Campionatul Județean de Baschet

Sâmbătă, 22 octombrie și duminică, 23 octombrie, CS Câmpina a fost gazda celei de-a doua etape din cadrul Campionatului Județean de Baschet Prahova, categoria Under 16, etapă în care a evoluat atât echipa de băieți antrenată de Cristina Potgieter, cât și cea de fete, antrenată de Liviu Dochia.

În prima zi a turneului de la Câmpina, de a cărui organizare s-a ocupat antrenoarea Cristina Potgieter, echipa de băieți a CS Câmpina a obținut două victorii, învingând cu scorul de 75 – 20 pe cei de la 5 Star Brașov și cu 56 – 20 pe Hoopers Ploiești. În aceeași zi, echipa de fete a întrecut cu scorul de 53 – 31 Solaris Ploiești.

Liviu Dochia (stânga), Ștefan Berinde

Duminică, 23 octombrie, în cea de-a doua zi a turneului, echipa de băieți antrenată de Cristina Potgieter a întrecut BED Baschet Văleni cu scorul de 98 – 3, obținând astfel trei victorii pe teren propriu în etapa a doua.
Turneul la care au participat 12 cluburi din Ploiești, Câmpina, Brașov, Văleni de Munte, Valea Călugărească și Pucioasa a avut loc în sala de sport a Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Urmăriți în continuare înregistrarea video integrală a meciului U16 fete dintre CS Câmpina și Solaris Ploiești, realizată cu sprijinul sponsorilor Manro Lighting și SetiFarm, precum și declarațiile făcute la finalul partidei de antrenorii celor două echipe, Liviu Dochia și Ștefan Berinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare