BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina încheie anul cu victorie în Campionatul Național de Handbal

Duminică, 11 decembrie, în ultimul meci din acest an disputat pe teren propriu în cadrul Campionatului Național de Handbal la Junioare III, echipa CS Câmpina, antrenată de Dan Vasile, a întrecut CSO Tricolorul Breaza cu scorul de 29 – 23 (13-13 la pauză), după un meci spectaculos, foarte apreciat publicul prezent în sala Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.
”A fost un meci spectaculos, cu multe răsturnări de scor, un spectacol sportiv foarte apreciat de numerosul public prezent în sală, care a aplaudat la scenă deschisă ambele formații” – ne-a declarat antrenorul Dan Vasile la finalul partidei arbitrate de brașovencele Alexandra Drăgan și Nicoleta Ionică.
Cele 29 de goluri pentru CS Câmpina au fost marcate de următoarele sportive: Cristina Călărașu (7), Carina Vasile (6), Antonia Dragomir (5), Sofia Robu (5), Alessia Stamate (3), Gabriela Roiniță (3).
Campionatul Național de Handbal la Junioare III va fi reluat în luna februarie 2023, după o pauză de două luni, când se vor disputa și ultimele doua etape din sezonul regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare