BREAKING NEWSȘtiri

CS Câmpina a remizat pe teren propriu în prima etapă a Ligii A Prahova

Sâmbătă, 20 august, în prima etapă a Ligii A Prahova, nou promovata CS Câmpina a remizat pe teren propriu, scor final 1 – 1 (0 – 0), într-un meci aprig disputat în compania celor de la CSO Băicoi, una dintre echipele ce se anunță a fi una dintre cele mai puternice în actuala ediție de campionat.
După o primă repriză echilibrată, în care băicoienii au dominat prima parte a jocului, iar câmpinenii cea de-a doua parte, până la pauză, ambele echipe au început repriza a doua mult mai motivate, CSO Băicoi deschizând scorul în debutul acesteia, pe fondul unei greșeli la mijlocul terenului a elevilor lui Claudiu Dumitrescu. Egalarea a venit spre finalul meciului, prin golul marcat de Bogdan Merluță, pe fondul dominării teritoriale a CS Câmpina și a multor ocazii de gol ratate, în principal, de noua achiziție a echipei, Mugurel Dedu, dar și de jucătorul-antrenor Claudiu Dumitrescu.

Primul meci al CS Câmpina în Liga A Prahova poate fi caracterizat drept unul promițător, având în vedere că la capitolul omogenitate, după noile achiziții făcute în pauza competițională, CS Câmpina mai are de lucrat. De remarcat efortul tuturor jucătorilor, spiritul de echipă cultivat de staff-ul tehnic și administrativ, dar și tribunele pline de spectatori, animați pe tot parcursul celor 90 de minute de frumoasa galerie a gazdelor formată din copii.
”După prima etapa mă declar pe jumătate mulțumit, mai ales de joc, nu de rezultat, care a fost unul echitabil. Sunt sigur că, de la etapă la etapă, jocul nostru va fi mai consistent și vor veni și rezultatele pe care ni le-am propus” – ne-a declarat la finalul partidei antrenorul Claudiu Dumitrescu.
Etapa viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare la Ploiești, unde vineri, 26 august, începând cu ora 18.00, va întâlni Petrolul 95 Ploiești.

Rezultatele în prima etapă a Ligii a Prahova:

Sursa: https://www.frf-ajf.ro

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare