BREAKING NEWSȘtiri

Clinica Prodent Dr. Gruia, locuri fruntașe în Top Afaceri România 2022

Echipa clinicii stomatologice din Câmpina Prodent Dr. Gruia atinge noi cote de performanță profesională.
În urma rezultatelor înregistrate în anul 2021, compania condusă de dr. Dan Gruia a obținut locul I în Top Afaceri România 2022 la secțiunea întreprinderilor câmpinene din domeniul de activitate al sănătății umane și locul II la secțiunea întreprinderilor prahovene din domeniul de activitate asistență stomatologică al societăților cu capital românesc.
„Este o confirmare frumoasă a muncii noastre din ultimul an și a misiunii asumate atunci când am pornit la drum, aceea de a îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții pacienților noștri, devenind astfel unii dintre cei mai buni din domeniul nostru de activitate. Mulțumesc întregii mele echipe și împreună suntem bucuroși, onorați și recunoscători celor care ne-au ales” – ne-a declarat dr. Dan Gruia, fondatorul clinicii.
Performanțele companiei câmpinene nu sunt întâmplătoare, ele vin după mulți ani de muncă și investiții pe măsură în cele două sedii ultracentrale din Câmpina (B-dul Carol I) și din București (Piața Victoriei).
Dotate ultramodern, cu aparatură de top, la nivelul standardelor internaționale, Clinicile de Stomatologie și Implantologie Digitală PRODENT Dr. Gruia dispun de profesioniști cu experiență de peste 15 ani în stomatologie, specialiști în implanturi dentare, ortodonție, Stomatologie generală, Radiologie digitală cu CT 3D și Laborator digital intern și își propun, în primul rând, să informeze asupra sănătății orale, să o promoveze și nu în ultimul rând să ofere soluții menite să prevină și să trateze cu succes afecțiunile dentare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare