BREAKING NEWSȘtiri

Câmpinenii care nu vor pasaj subteran se alătură demersului civic de chemare în judecată a autorităților locale

Demersul grupului de inițiativă civică „Spunem NU pasajului subteran” de a formula o nouă plângere prealabilă adresată autorităților locale, prin care solicită, pentru a doua oară, revocarea hotărârilor Consiliului Local privind realizarea unui pasaj subteran în centrul orașului, este susținut de mulți câmpineni. Potrivit unui comunicat de presă, pe care îl redăm integral mai jos, aceștia au decis să se implice personal în acest litigiu.

„Dorim să vă informăm că în puținul timp scurs de la apelul nostru către locuitorii Municipiului Câmpina, semnatari sau nu ai petiției NU PASAJ, cu domiciliul în zona de incidență a Planului Urbanistic Zonal (PUZ) al Municipiului Câmpina, de a se implica în formularea unei plângeri prealabile adresate Consiliului Local Câmpina și Primarului Municipiului Câmpina pentru revocarea HCL de aprobare a PUZ-ului și în depunerea la instanța competentă a unei cereri de suspendare a Hotărârilor Consiliului Local de aprobare a PUZ-ului și construirii pasajului subteran, am fost contactați de un număr foarte mare de persoane care ne-au cerut precizări cu privire la demersul nostru.
Dintre acestea, o parte au fost puse în contact cu avocații care au fost de acord să lucreze pro bono și astăzi au transmis către Consiliul Local al Municipiului Câmpina și către Primarul Municipiului Câmpina Plângerea prealabilă prin care se solicită revocarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Câmpina nr. 93/18.05.2023 privind Aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) și a celorlalte Hotărâri subsecvente.
De asemenea, în cursul zilei de astăzi va fi  depusă la instanța competentă o cerere de suspendare a executării celor patru Hotărâri adoptate de Consiliul Local al Municipiului Câmpina în contextul aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) .
Pe această cale, dorim să mulțumim tuturor câmpinenilor care au hotărât să se implice, dar și celor care ne-au contactat doar pentru a reitera că sprijină demersul nostru, dar au rețineri și temeri cu privire la repercusiunile pe care le-ar putea avea deschiderea unui litigiu cu Primarul Municipiului Câmpina.
Câmpinenii care doresc să se implice și din diverse motive nu au făcut-o încă, ne pot contacta la numărul de telefon 0722 202 871, deoarece până la primul termen de judecată în dosarul de suspendare a executării celor patru Hotărâri adoptate de Consiliul Local al Municipiului Câmpina în contextul aprobării Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pot face cerere de intervenție în interesul celor care au inițiat litigiul” – se arată în comunicat.

5 Comentarii  

  1. Să sperăm că vin mai repede alegerile și cămpinenii se vor trezi la realitate.Ar fi bine să vadă că în aproape 4 ani administrația Moldoveanu nu a produs decăt scandaluri și proiecte aberante, exact ca această groapă numită pompos pasaj subteran. Căt despre justiția din România…asta chiar este o glumă proastă.

    1. Sperăm că primăria să fie condusă în anul dinaintea alegerilor cate o lună de pretendenti

  2. Locuiesc in proximitatea bulevardului Carol1,str George Barițiu,eu și majoritatea celor ce locuiesc aici susținem toate demersurile împotriva acestei lucrări aberante . Oare primarul și acoliții sai

    nu vor să priceapă că cetățenii nu doresc acest a”groapa ” ?!

  3. Nu sunt zdraveni la cap ,au o gramada de strazi de reperat (ORIZONTULUI ) ESTE CEL MAI BUN EXEMPLU ,de ani de zile rup masina in gropi asfaltate. Ii doare in cot, sa le iasa lor spaga la afaceri din banii statului sau de la UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare