BREAKING NEWSȘtiri

Calificare spectaculoasă a echipei de handbal fete a CS Câmpina

Sâmbătă, 30 aprilie și duminică, 1 mai, au avut loc în cadrul Campionatului Național de Juniori IV Feminin 2022, etapă semifinală a competiției organizată de Federația Română de Handbal, Asociația Județeană de Handbal și Clubul Sportiv Câmpina, cu meciuri care s-au disputat atât în sala Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina, cât și în Sala Sporturilor din comuna Cornu.
Semifinalele la care au participat opt echipe au fost împărțite pe două grupe, din grupa A făcând parte CS Câmpina, CS Rapid București, CSS București și CSS Ploiești, iar din grupa B – CSM Ploiești, ACS Tonus București, LPS Pitești și HC Birtalan București.

În grupa A, câmpinencele antrenate de profesorul Dan Vasile au obținut două victorii, cea mai spectaculoasă dintre ele în compania echipei CS Rapid București și au pierdut în fața jucătoarelor de la CSM București. Rezultatele celor trei meciuri disputate în grupă au fost următoarele:
CS Câmpina – CS Rapid București 25-21
CS Câmpina – CSM București 11-35
CS Câmpina – CSS Ploiești 29-18
Calificate în faza următoare a etapei, elevele lui Dan Vasile au jucat duminică, 1 mai, finala mică în Sala Sporturilor din Cornu, învingând LPS Viitorul Pitești cu scorul de 23-20. În finala mare, CSM București a învins CSM Ploiești cu scorul de 36-31.
În urma acestor rezultate, ce pot fi considerate spectaculoase, având în vedere faptul că secția de handbal a CS Câmpina este la început de drum, fetele noastre s-au calificat la turneul final național care va avea loc în perioada 2 – 5 iunie.

„Mă bucur foarte mult penru rezultatele fetelor și pentru calificarea la turneul final. Este un mare rezultat după doar câțiva ani de la înființarea acestei secții în cadrul Clubului Sportiv Câmpina. Le mulțumesc sportivelor mele pentru tot efortul depus și îmi doresc să avem rezultate din ce în ce mai bune pe viitor. Cu toate astea, aș vrea să aduc în atenția celor responsabili din administrația locală câmpineană faptul că ar trebui să încerce de urgență schimbarea suprafeței de joc de la sala Colegiului Grigorescu, astfel încât dacă din toamnă vom înscrie echipa în Campionatul Național de Junioare III, să nu fim nevoiți să jucăm meciurile de pe teren propriu în sălile de sport din localitățile învecinate” – ne-a declarat antrenorul Dan Vasile.

Urmăriți mai jos înregistrarea video a celui mai spectaculos meci din grupa A, disputat între CS Câmpina și Rapid București, câmpinencele antrenate de Dan Vasile, susținute ferentic de galerie, au obținut victoria cu scorul de 25 -21.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare