BREAKING NEWSȘtiri

Au fost stabilite variantele finale pentru centurile ocolitoare de pe Valea Prahovei

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Județean Prahova, o nouă rundă de discuţii a avut loc astăzi, 25 ianuarie, la sediul instituției, în vederea corelării marilor proiecte de infrastructură rutieră care vor tranzita Valea Prahovei.
În cadrul întâlnirii, reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și cei ai firmelor de proiectare care se ocupă de studiile de fezabilitate şi proiectele tehnice pentru tronsonul Ploieşti-Braşov al Autostrăzii A3 Bucureşti-Braşov, dar şi de cele ale şoselelor ocolitoare Comarnic, Azuga-Buşteni şi DJ 102I Băneşti-Valea Doftanei, alături de autorităţi publice locale şi judeţene, au analizat variantele finale ale traseelor şi armonizarea acestora.

Foto: Consiliul Județean Prahova

Pentru asigurarea fluenţei rutiere, au fost stabilite punctele de legătură ale variantelor ocolitoare, realizate de CJ Prahova, cu viitoarea autostradă ce urmează a fi construită de CNAIR. Toţi factorii implicaţi au căzut de acord asupra zonelor de descărcare a traficului din viitorul tronson A3 în Drumul Naţional 1 şi centurile ocolitoare.
„Traseele finale stabilite astăzi atât pentru variantele ocolitoare, cât şi pentru tronsonul A3 care va tranzita judeţul Prahova, vor permite CNAIR finalizarea celei de-a doua etape a Analizei Multicriteriale de Traseu, iar la nivelul Consiliului Judeţean se va putea trece la faza următoare de obţinere a avizelor şi lansarea procedurii de achiziţie publică aferentă proiectării şi execuţiei lucrării” – se mai arată în comunicat.

Un comentariu

  1. O zbura porcul cand se va incepe constructia..nu mai zic de finalizare..minciunelele astea cu autostrazile din Ro le-au zis si PSD, USR, PNL, PDL, etc. Cine ii mai crede? Un fel abureala cu pasajul subteran din Campina 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare