Știri

Viitoare și proaspete mămici sunt așteptate în weekend la Bebe Fest, singurul târg prahovean ce le este dedicat în întregime

(P) Înființat anul trecut sub patronajul Centrului Medical SanConfind, târgul BefeFest,  primul târg prahovean dedicat bebelușilor, gravidelor și proaspetelor mame -, se pregătește pentru a doua ediție (și, suntem convinși, a doua reușită), locul de desfășurare fiind același: Ploiesti Shopping City – în zona scărilor rulante. În august 2018, Centrul Medical SanConfind și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova, www.visitprahova.ro), au organizat pentru prima dată acest eveniment deosebit, o premieră pentru județul nostru. Singurul târg prahovean special conceput pentru viitoare mămici, pitici, tătici și bunici (cum susține și logo-ul evenimentului), s-a bucurat, anul trecut, de o mare audiență în cele trei zile de desfășurare, pe la standurile sale oprindu-se, cu mult interes, mii de vizitatori, dintre care numeroase mămici împreună cu bebelușii lor. 
Toți cei interesați de acest eveniment (ce va fi, și la această ediție, presărat cu numeroase surprize, seminarii și acțiuni conexe), sunt așteptați la finele acestei săptămâni, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (29, 30 și 31 martie 2019), la Ploieşti Shopping City – în zona scărilor rulante.
Vineri, 29 martie 2019, la ora 11.00, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, după care vor urma mai multe concursuri antrenante pentru copii, în cadrul cărora se vor împărți premii celor mici. În aceeași zi, la ora 17.00, în cadrul unui eveniment al companiei Medimfarm, principalul sponsor al târgului, va avea loc o prezentare a produselor Sauvinox. Se va continua cu acțiuni susținute de medici de la Centrul Medical SanConfind, venite în sprijinul viitoarelor și proaspetelor mămici: ”Particularități ale pielii nou-născutului și sugarului” (prezintă dr. Răzvan Bucur), ”Vaccinurile – pro și contra” (dr. Monica Brânzea), ”De vorbă cu medicul stomatolog – tehnici pentru un periaj correct”, ”Nico – terapia prin mișcare / tehnici de respirație”. 
A doua zi a târgului, sâmbătă, 30 martie 2019, va începe tot cu concursuri pentru pitici, la care, de asemenea, se vor acorda premii. De la ora 14.00 până la ora 18.00 se vor face evaluări kineto, prin cele mai moderne metode, de către kinetoterapeutul Cristina Tăbârcă de la SanConfind. În intervalul orar 17.00 – 18.00 se va desfășura un eveniment Samas prezentat de dr. Diana Voican. 
Duminică, 31 martie, în ultima zi a Târgului, nu vor lipsi concursurile pentru copii (cu premii, desigur). La mijlocul zilei, în intervalul 12.00 – 15.00, se va desfășura un curs de puericultură (Școala mamei), realizat cu ajutorul companiei Biogenis.
Și-au anunțat participarea la acest târg companii de renume din domeniul produselor necesare nou-născuților și sugarilor, dar și micuților cu vârste mai mari de un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare