Știri

Viceprimarul Ion Dragomir şi consilierul Mihaela Petrovici, ameninţaţi şi… la un pas de a fi agresaţi fizic!

Finalul ultimei şedinţe a Consiliului Local a dus la dezvăluirea a două aspecte extrem de grave, peste care s-a trecut cu mult prea mare uşurinţă, doar cu un zâmbet.
Dragomir, ameninţat chiar în biroul său!

Ion Dragomir a iniţiat un proiect privind stabilirea unor reglementări în legătură cu funcţionarea hotelurilor, discotecilor, sălilor de jocuri de noroc, cazinourilor. Şi a precizat: “Acest proiect a fost inspirat de o situaţie reală. Se solicită aviz pentru deschiderea unei săli cu jocuri de noroc. Oamenii care locuiesc în jurul zonei unde se doreşte deschiderea acestei săli cu jocuri de noroc au atenţionat Primăria. La rândul lor, solicitanţii au venit în audienţă la mine, m-au ameninţat şi, sincer, chiar începe să-mi fie teamă. Aşa că am iniţiat acest proiect pentru a lua toţi o decizie şi să ne asumăm responsabilitatea. Solictanţii avizelor încearcă să-i sensibilizeze pe cei din jurul acestei zone. Dar este uşor să obţii acordul de la 10 apartamente, dar tu deranjezi prin zgomot şi nu numai poate 60-70 apartamente. Nu spun mai mult, pentru că şi aşa mă expun suficient, dar pot să vă spun că cei care m-au ameninţat nu sunt din Câmpina. Au fost, de exemplu, discuţii extrem de dure cu reprezentanţii unei firme care dorea să deschisă o astfel de sală chiar pe strada pe care se află sediul Primăriei. Administratorul era din Giurgiu, iar patronii erau din Bulgaria”.S-a ajuns mult prea departe dacă viceprimarul municipiului Câmpina a ajuns să fie ameninţat în propriul său birou. Miza este extrem de mare pentru cei care au închiriat sau chiar au cumpărat spaţii pe care intenţionau să le folosească pentru deschiderea unor cazinouri sau săli de jocuri de noroc. În ciuda ameninţărilor la care a fost supus, Ion Dragomir a mai dat un exemplu, atunci când a fost întrebat cum va fi stabilită limita zonei în cadrul căreia cetăţenii vor trebui să-şi spună părerea despre deschiderea unui cazinou, spre exemplu: “M-am gândit mult la acest aspect. Fiecare zonă şi fiecare cerere va avea particularitatea ei. Dacă unul doreşte să deschisă o pensiune într-o zonă de case, vor trebui chestionaţi locuitorii străzilor posibil afectate. Dacă e vorba de un cazinou la parterul unui bloc, trebuie să se pronunţe mai mulţi oameni, nu numai cei de la scara respectivă de bloc. Mai există o situaţie, în care o persoană a ridicat o clădire pentru… altceva, dar aşteaptă ca acest obiect de activitate să devină legal. Nu ştiu cui i-ar conveni să se învecineze cu un astfel de stabiliment!”

Petrovici, alergată de un psihopat!
La rândul ei, consilierul Miheala Neagu Petrovici le-a povestit colegilor săi din Consiliul Local că “într-una dintre după-amiezile trecute, mergeam la un pacient pe strada Victor Babeş. Zona este destul de izolată şi puţin frecventată. La un moment dat, m-am simţit privită insistent de un psihopat, care stătea pe un gard din apropiere. A venit ameninţător spre mine şi am fost nevoită să mă întorc din drum, pentru că drumul de întoarcere era mai scurt decât cel până la locuinţa pacientului meu. Am mărit pasul, iar la un moment dat chiar am luat-o la fugă! Dacă ar fi fost prin zonă o patrulă a Poliţiei Comunitare, poate că astfel de indivizi psihopaţi ar fi descurajaţi, iar cetăţeanul s-ar simţi mult mai în siguranţă pe toate străzile din municipiul Câmpina”.
Ambele cazuri sunt de o gravitate extremă, fiind fără precedent în viaţa Câmpinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare