Știri

USR deschide cabinet parlamentar la Câmpina

Comunicat de Presă
USR Prahova anunţă deschiderea unui birou parlamentar al senatorului USR de Prahova, George Marussi, în municipiul Câmpina. Sediul biroului parlamentar va fi la adresa Bulevardul Carol I, nr. 84, Câmpina şi va fi la dispoziţia câmpinenilor şi a tuturor cetăţenilor care vor dori să ia legătura cu reprezentanţii locali şi judeţeni ai partidului Uniunea Salvaţi România.
Deschiderea oficială a biroului parlamentar din Câmpina va avea loc mâine, 06 decembrie 2018, cu începere de la ora 17:00, şi va avea loc în prezenţa membrilor USR Prahova, a senatorului George Marussi, precum şi a senatorului USR de Diaspora, Radu Mihail şi a deputatului USR de Bucureşti, Tudor Pop. Intrarea este liberă pentru oricine doreşte să fie prezent la eveniment, să ia legătură cu Uniunea Salvaţi România şi valorile pe care le reprezintă la nivel local şi naţional şi să transmită opiniile, ideile sau cerinţele lor. 
George Marussi
„Avem nevoie de cetăţeni activi, implicaţi, care să nu stea deoparte, care să îşi exprime cât mai bine opiniile şi dorinţele și să se implice activ în realizarea acestora. Pentru ca viaţa noastră să devină din ce în ce mai bună, este nevoie de spirit civic şi de o clasă politică nouă, este nevoie ca cetăţenii să fie informați corect, ascultaţi şi respectaţi. Câmpina este un oraș de referință pentru județul nostru! Vom fi aici pentru a ne cunoaște mai bine!”, a declarat senatorul USR de Prahova, George Marussi. 
După campaniile care i-au consacrat activitatea, precum „USR e Vocea Ta”, „Fără penali în funcţii publice”şi „Oameni Noi”, USR vrea să fie cât mai aproape de cetăţeni, să ajungă la problemele acestoraşi să identifice împreună cu ei cele mai bune soluţii nu doar pentru România, ci şi pentru comunităţile locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare