Știri

USR Câmpina anunță că va acorda tot sprijinul primarului independent Alin Moldoveanu

UPDATE: Comunicatul de presă semnat de Dragoș Dinulescu se pare că i-a deranjat foarte tare pe mai marii partidului de la Ploiești. Astfel, printr-un mesaj postat pe Facebook, Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova, i-a transmis tranșat președintelui USR Câmpina: „Dragoș Dinulescu, te rog să-ți dai demisia de urgență din USR!”

Printr-un comunicat remis presei în cursul zilei de ieri, 19 octombrie, USR Câmpina anunță, între altele, că își asumă rezultatul votului din 27 septembrie și că va acorda tot sprijinul primarului ales, independentul Alin Moldoveanu.

Publicăm în continuare textul integral al comunicatului de presă.

Comunicat de presă 

Consilierii USR Câmpina la început de mandat 

Dragi câmpineni, 
Ați avut încredere în noi, în USR Câmpina, și ne-ați votat. Trei dintre candidații noștri sunt acum consilieri locali și vă reprezintă la conducerea orașului, pe dumneavoastră, cei care i-ați susținut, dar și pe toți locuitorii orașului nostru, indiferent care a fost opțiunea politică a fiecăruia. Mulțumim tuturor câmpinenilor care ați participat la procesul electoral din 27 septembrie 2020, înțelegând că fiecare dintre noi este responsabil de felul în care evoluează, involuează sau stagnează orașul. 
In cateva zile, consilierii votati de dumneavoastra își preiau mandatele și vor începe să-și exercite atribuțiile prevăzute de lege. Cosilierii USR doresc să vă asigure că se vor implica activ în guvernarea locală și în rezolvarea problemelor publice încă de la începutul mandatului. 
Înțelegem să susținem orice inițiativă benefică Municipiului Câmpina și cetățenilor săi, indiferent din partea cui vor veni propunerile de proiecte, pentru că, în viziunea noastră, Consiliului Local trebuie să funcționeze ca o echipă. Din acest motiv, ne asumăm rezultatul votului dumneavoastră și vom acorda tot sprijinul nostru primarului ales, domnului Alin Moldoveanu. USR Câmpina este o formațiune politică energică și implicată, cu spirit de inițiativă și putere de muncă, ce dorește să-și asume responsabilități în cadrul acestei echipe. 
Suntem dornici să contribuim la buna administrare a orașului nostru și vă asigurăm că vom fi receptivi la propunerile și solicitările dumneavoastră. Principalul nostru obiectiv este Câmpina. Câmpina, un oraș prosper, elegant și curat, cu instituții performante, deschise către cetățeni, cu cele mai bune școli și cei mai buni profesori, cu cele mai bune drumuri și cele mai cochete cartiere, cu o viață culturală dinamică. Un oraș de care să fim mândri și în care să ne placă să trăim, un oraș model în județul nostru și în țară. Vrem ca la încheierea acestui mandat să nu-i fie nimănui rușine, ci să ne felicităm reciproc pentru ce am reușit să construim și să ne dorim să mergem mai departe împreună. 
Dr. Dragoș Dinulescu 
Presedinte USR Campina 
bfl.campina.ph@usr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare