Știri

USL propune electoratului prahovean pe Mircea Cosma şi Iulian Bădescu

La Câmpina se menţine încă suspansul!
Săptămâna trecută, liderii USL, Crin Antonescu, Victor Ponta şi Daniel Constantin, au anunţat oficial cum au împărţit candidaţii pentru consiliile judeţene şi primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ.
În Prahova, candidaţii stabiliţi de USL sunt de la PSD, respectiv Mircea Cosma la preşedinţia Consiliului Judeţean şi senatorul Iulian Bădescu la funcţia de primar al Ploieştiului. USL a mai dat publicităţii şi rezultatele unui sondaj naţional cu privire la intenţia de vot la alegerile din 2012 pentru consiliile judeţene, unde în Prahova PDL ar avea 25%, iar USL 57% din voturile cetăţenilor.
În ceea ce priveşte restul localităţilor, candidaţii la primării vor fi stabiliţi pe baza unor sondaje de opinie şi a negocierilor dintre cele două partide. La Câmpina, USL menţine încă suspansul. În mod normal, locul pentru candidatura la funcţia de primar ar trebui să revină PNL, în condiţiile în care Consiliul Judeţean Prahova şi Primăria Ploieştiului au fost cedate PSD. De comun acord însă, liderii locali ai celor două formaţiuni politice au hotărât ca în 2012 să candideze cel mai bine plasat în preferinţele electoratului. Până în prezent, primele trei persoane creditate cu cele mai mari şanse de a reprezenta USL pentru funcţia de primar sunt: Virgil Guran, Ion Dragomir şi, mai nou, Călin Tiu.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare