Știri

Unirea pierde, Caraimanul Buşteni evită retrogradarea

Unirea Câmpina – Caraimanul Buşteni 0-1 (0-0)

Unirea Câmpina a pierdut din nou pe teren propriu în faţa a peste 150 de spectatori prezenţi în tribunele stadionului Rafinăriei. 
Din păcate, echipa finanţată de Primărie şi Consiliul Local nu îşi găseşte cadenţa în acest final de campionat şi pierde puncte din ce în ce mai des, fie că joacă acasă sau în deplasare. 
Sâmbătă, începând cu ora 18.00, pe o vreme superbă pentru fotbal şi un gazon bine îngrijit, Unirea a cedat cu 0-1 în faţa celor de la Caraimanul Buşteni, care aveau nevoie disperată de puncte pentru a evita retrogradarea. 
După fluierul de final, câţiva suporteri supăraţi în urma înfrângerii comentau negativ la adresa administraţiei Tiseanu care, ziceau ei, s-ar fi înţeles asupra acestui rezultat din teren cu administraţia Savin de la Buşteni. 
Noi nu credem că au avut loc astfel de jocuri de culise din simplul motiv că Unirea a pierdut multe meciuri pe teren propriu din cu totul alte motive decât cele politice, invocate de suporteri.
Sperăm ca în sezonul viitor Unirea să arate cu totul altfel, pentru că numai aşa fotbalul câmpinean va avea de câştigat. 

Un comentariu

  1. Domnilor nu inteleg de ce ne trebuiesc 2 echipe reprezentative pentru Campina.SA fie doar CSM ce sa aibe sprijin de la sponsori cat si de la Primarie.Doar asa putem ajunge acolo unde ne este locul.
    Forta CSM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare