Știri

Unirea Câmpina, recital la Brebu

Singura reprezentantă a municipiului în Liga A Prahova, Unirea Câmpina, se pregăteşte pentru ultima parte a sezonului cu motoarele turate, aşteptând startul pentru a da un adevărat recital şi a-şi îndeplini obiectivul – menţinerea în eşalonul de elită al fotbalului prahovean.Până la momentul primei partide oficiale, elevii lui Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel se pregătesc şi dau recitaluri în partidele amicale. Ultima lor ispravă s-a petrecut sâmbătă după – amiază, la Brebu, acolo unde Unirea Câmpina a întâlnit o altă competitoare din acelaşi eşalon, Cheile Doftanei Brebu. Chiar dacă au deschis scorul prin Drăgan (min. 5), gazdele nu au putut ţine pasul cu formaţia câmpineană, care a egalat în minutul 15, prin reuşita lui Ţigănuş. În repriza secundă, forcingul câmpinenilor a prins pe picior total greşit defensiva formaţiei din Brebu, de care a trecut în mai multe rânduri, ducând scorul la un neverosimil 5-1, prin punctele marcate de acelaşi Ţigănuş (60), Jantea (73 şi 82), Zarzu (80). Gazdele au o tresărire de orgoliu şi punctează de două ori în minutele 87, prin Mirel Dragomir, şi 89, prin Ciocoiu, reuşind să mai îndulcească gustul amar al unei înfrângeri fără drept de apel. Iată şi formaţiile aliniate de cei doi tehnicieni:Cheile Doftanei Brebu: Trifan – Secuiu, Ciocoiu, Zecheru, Baciu, Buzăţoiu, Mirel Dragomir, Mihai Dragomir, Durbac, Drăgan, Băicoianu. Au mai jucat: Tărăboiu, Banu, Bucura, Lupu, Popescu, Coşoveanu. Antrenori: Florin Topală, Adrian Chircă.Unirea Câmpina: T. Ionescu – Moise, G. Vintilă, Basma, Flaidăr, Năstase, Ciobotaru, Ţigănuş, Gânju, Jantea, Pantilie. Au mai jucat: Mănescu, Buzilă, Zarzu, Nichifor. Antrenori: Marius Pălănceanu, Daniel Corcodel.
Jantea, aproape de Câmpina
Constantin Jantea, după un periplu pe la tot felul de echipe, este foarte aproape de a semna definitiv pentru formaţia Unirea Câmpina. Alin Vane, la UnireaUn alt transfer care este aproape de a fi finalizat de conducerea clubului Unirea Câmpina este aducerea atacantului Alin Vane. Jucător aparţinând de Tricolorul Breaza, Vane a evoluat ultima oară la o altă competitoare din Liga A Prahova, CS Cornu, alături de fratele său, Ion Vane.
Trupă de juniori pentru Unirea
Mai mult, din această iarnă, după mai multe acţiuni de selecţie, echipa Unirea Câmpina şi-a realizat şi echipă de juniori, aceasta fiind una dintre obligaţiile impuse prin regulament pentru fiecare dintre echipele din eşalonul de elită al fotbalului prahovean. Formaţia de juniori a clubului Unirea este condusă de antrenorul Mario Disantolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare