Știri

Unirea Câmpina, parcurs cu suişuri, coborâşuri şi un final cu emoţii

Singura reprezentantă a municipiului Câmpina în Liga A Prahova, Unirea Câmpina, a stat cu sufletul la gură până în ultima etapă a ediţiei de campionat 2007 – 2008. Totuşi, după ultima etapă, victoria cu 3-1 pe teren propriu în faţa formaţiei CS Floreşti, echipa câmpineană a avut satisfacţia îndeplinirii obiectivului – menţinerea în eşalonul de elită al fotbalului judeţean.
Spre deosebire de alţi ani, în recent încheiata ediţie de campionat, în afara sprijinului financiar asigurat de jucătorii Bogdan Mănescu şi Mărgărit Ciobotaru, Unirea Câmpina a reuşit atragerea unui sponsor puternic – Car One Băneşti – dar şi să obţină o serie întreagă de fonduri nerambursabile din partea administraţiei locale. Acestea au fost contribuţiile care au permis existenţa acestei formaţii şi care au dus la crearea unei echipe puternice, valoroase şi respectate.
Din punct de vedere tehnic, Unirea Câmpina este condusă de antrenorul principal Marius Pălănceanu, ajutat de Daniel Corcodel. Cei doi tineri tehnicieni, împreună cu stafful administrativ al echipei, au reuşit să creeze un climat propice pentru performanţă.
Din punct de vedere al lotului de jucători, antrenorul Marius Pălănceanu are meritul de a fi reuşit – atunci când a avut tot lotul la dispoziţie – să îmbine armonios şi eficient experienţa unor jucători precum Costin Plăvache, Geani Vintilă, Bogdan Mănescu sau Mărgărit Ciubotaru cu tinereţea lui Eduard Ţigănuş sau Marius Negreanu, ca să numim numai doi dintre jucătorii care au reale şanse de a se afirma.
Echipierii Unirii sunt în vacanţă până pe 23 iunie. Din acel moment va urma reacomodarea la efort, obişnuita vizită medicală şi derularea cât mai multor meciuri amicale, care vor avea un dublu scop: pe de o parte, vor urmări disponibilitatea la efort şi la implicare în joc a achiziţiilor din această vară, iar pe de altă parte vor contribui la cristalizarea unei formule cât mai eficiente de joc, în care să se regăsească cât mai mulţi dintre jucătorii tineri ai Unirii.
Parcursul formaţiei Unirea Câmpina în acest an:
0-2 cu CS Brazi
3-2 cu AS Văleni
0-2 cu Petrotrans Ploieşti
1-3 cu Caraimanul Buşteni
0-5 cu Petrolul Teleajen
2-0 cu Gloria Vâlcăneşti
3-3 cu Progresul Bucov
0-2 cu Kaproni Gornet
0-3 cu Avântul Măneciu
2-1 cu Unirea Călineşti
0-0 cu Intersport Plopeni
2-0 cu Cheile Doftanei Brebu
1-4 cu Petrolul Ploieşti
1-2 cu CS Ceptura
3-1 cu CS Floreşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare