BREAKING NEWSȘtiri

Un nou stadion ar putea fi construit la Câmpina, în zona fostei rampe de gunoi a orașului

Noua bază sportivă ar urma să fie oferită comunității în schimbul stadionului Rafinăriei Steaua Română

De câteva zile, reprezentanții administrației publice câmpinene caută soluții pentru a da o mână de ajutor dezvoltatorului imobiliar Bogdan Drăgănoiu (proprietarul SC Entire Real Estate Solution SRL din București), care a cumpărat recent stadionul Rafinăriei Steaua Română din Câmpina și pe care intenționează să-l transforme într-un proiect imobiliar care va include locuințe, after-school, cabinete medicale și magazine.
Mai concret, aleșii locali caută un teren disponibil, aflat în proprietatea municipalității, în suprafață de minim 5000 metri pătrați, pe care să-l ofere spre concesionare dezvoltatorului imobiliar în scopul realizării unui alt teren de fotbal (stadion) ce ulterior ar urma să fie oferit comunității în schimbul celui existent. Conform Legii nr. 69/2000, proprietarul unei baze sportive poate schimba destinația acesteia numai dacă în prealabil construiește o bază similară celei existente.

Potrivit declarațiilor lui Liviu Davidescu, președintele Comisiei de sport, cultură, învățământ și culte a Consiliului Local Câmpina, singurul teren identificat până în prezent pentru acest scop ar fi situat în zona cartierului Păcuri, în proximitatea fostei gropi de gunoi a orașului, administrată până nu de mult de Floricon Salub.
”Discutăm de mai multe zile pe această temă și este adevărat că am fost să vedem un teren în zona cartierului Păcuri. Azi, la ora 17.00, avem întâlnire mai mulți consilieri locali cu domnul primar pentru a discuta pe această temă. În urma ședinței vom hotărî, probabil, dacă se va iniția un proiect de hotărâre pentru concesionarea acestui teren” – a declarat Liviu Davidescu.

5 Comentarii  

  1. O alta goanga ! sa distrugi o baza sportiva situata in centrul orasului si sa zici ca vei construi alta intr-o suburbie a municipiului….? sa credem ca vom avea un teren de fotbal ca si cei de la tara! Cred ca va fi un maidan unde nimeni(fiind situat departe de oras)nu se va duce acolo! si revin,vom avea un MAIDAN !

  2. Niște bandiți.
    Vor să ajungă la pușcărie înaintea lui Tiseanu.
    Sa nu uite că unii dintre ei vor executa si „coada”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare