Știri

Un nou focar de Covid-19 identificat la Câmpina

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova în informarea de astăzi, DSP Prahova identificat un nou focar într-un centru medico-social din Câmpina. Dintr-un efectiv de 71 de persoane, 22 au fost depistate cu SARS-CoV-2. Dintre cei confirmați cu noul coronavirus, șase sunt angajați, iar 16 sunt beneficiari ai unității respective. Salariații s-au izolat la domiciliu, în monitorizarea medicilor de familie, iar beneficiarii și contacții acestora sunt monitorizați în centru. A fost efectuată dezinfecția spațiilor.

În ultimele 24 de ore, în Prahova, 247 de persoane au fost raportate ca fiind infectate cu SARS-CoV-2.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 428, dintre care 379 de paturi sunt ocupate. La ATI, nu a fost raportat niciun loc liber pentru pacienții cu SARS-CoV-2.
Numărul de teste realizat în județ, de la începutul epidemiei și până în prezent, este de 44910 (nu sunt incluse în acest număr testele efectuate la cerere de către persoanele fizice și juridice), conform centralizării DSP Prahova.
Incidența cumulată a cazurilor active (din ultimele 14 zile) din județ, raportată la 1000 de locuitori, este de 3,05. 
De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 21512 persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul acestora, 626 de pacienți au decedat, conform raportărilor DSP Prahova.

Un comentariu

  1. Buna ziua,

    Nu credeti ca ar fi mai corect sa spuneti care este focarul sa stim si noi? Daca am mers acolo inainte de a fi depistat? Asa, acum nu facem decat sa ne intrebam …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare