Știri

Un egal şi o înfrângere pentru Unirea

Unirea Câmpina – Avântul Măneciu 1-1 (1-1)
După remiza albă de la Băneşti, Unirea Câmpina a revenit în faţa propriilor suporteri pentru a întâlni un adversar incomod, Avântul Măneciu, care în prima parte a campionatului a cochetat inclusiv cu ideea de promovare. Câmpinenii au deschis rapid scorul prin Coman şi au mai ratat alte trei mari ocazii de gol prin Vane, Basma şi Burlacu. Treptat, oaspeţii echilibrează jocul şi cu cinci minute înainte de pauză beneficiază de o greşeală impardonabilă a lui Basma şi restabilesc egalitatea. O egalitate care avea să se menţină până la ultimul fluier al arbitrului ploieştean Radu Danielenco, singurul lucru notabil în repriza secundă fiind eliminarea lui Mărgărit “Mara” Ciobotaru pentru două “galbene” încasate stupid, ambele în aceeaşi fază, pentru executarea unei lovituri libere înaintea fluierului arbitrului!
Unirea, antrenori Marius Pălănceanu (principal) şi Daniel Corcodel (secund): Păpuşoiu – Gratie, Cazan, Brânzea, Flaidăr – Coman, Plăvache, Basma, Burlacu – Ţigănuş, Vane. Au mai jucat: Cârstei, Ciobotaru, Mănescu.
“Nu este un rezultat echitabil, mai ales dacă avem în vedere marile noastre ocazii de la începutul jocului. Cred că am jucat mai bine şi am controlat mai mult jocul”, ne-a declarat Marius Pălănceanu, antrenorul Unirii.
Intersport Plopeni – Unirea Câmpina 3-1 (0-0)
În Vinerea Mare, Unirea Câmpina s-a deplasat la Plopeni, în faţa uneia dintre cele mai redutabile formaţii din Liga A Prahova. De altfel, plopenarii câştigaseră şi partida din tur, de la Câmpina, cu scorul de 2-1. Unirea a rezistat o repriză în faţa gazdelor şi chiar a avut câteva contraatacuri periculoase. În repriza secundă, câmpinenii s-au văzut nevoiţi să se încline în faţa plusului de valoare al plopenarilor, astfel încât rezultatul este unul corect, după cum apreciau chiar tehnicienii formaţiie câmpinene. Singura lor alinare “am pierdut după un joc frumos”, după cum ne-a spus antrenorul principal al formţaiei Unirea, Marius Pălănceanu.Etapa viitoare, sâmbătă, 25 aprilie, Unirea Câmpina întâlneşte pe teren propriu formaţia Cheile Doftanei Brebu, pregătită de un tehnician câmpinean, Mircea Hagianu, iar elevii lui Pălănceanu şi Corcodel nu vor decât… victoria!
Unirea a jucat la Plopeni în formula: Păpuşoiu – Gratie, Cazan, Neagu, Flaidăr – Coman, Basma, Brânzea, Burlacu – Vane, Ungureanu. Au mai jucat: Cârstei, Mănescu, Nichifor şi Jantea. Antrenori: Marius Pălănceanu, Daniel Corcodel.
“Trebuie să recunosc că au fost mai buni decât noi. Avem, însă, satisfacţia că am pierdut după un joc frumos, în care eu zic că am dat o replică bună şi nu ne-am făcut de râs”, a spus imediat după meci antrenorul Marius Pălănceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare