Știri

Tăriceanu l-a demis pe Dragomir Enache

La sfârşitul săptămânii trecute, preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, s-a aflat la Ploieşti, acolo unde a luat o serie de decizii după rezultatele sub aşteptări înregsitrate de mai ulte dintre organizaţiile acestei formaţiuni politice la alegerile din 1 iunie. Aşa cum anticipam săptămâna trecută, printre cei „decapitaţi” de Tăriceanu s-a aflat şi preşedintele PNL Câmpina, Dragomir Enache. Acesta a fost demis, iar conducerea locală – la fel ca şi la organizaţia Ploieşti -a fost dizolvată.
De comun acord cu conducereajudeţeană a partidului, Tăriceanu a decis ca de Organizaţia Ploieşti a PNL să se ocupe Alexandri Nicolae, în vreme ce la Câmpina a fost „detaşată” Graţiela Gavrilescu până la organizarea de noi alegeri.
Despre acest subiect, Dragomir Enache ne-a precizat: „Nu am participat la sedinta care a avut loc la Ploiesti, dar stiam despre acest deznodamant, pentru ca se stabilise anterior ca organizatiile care nu au indeplinit un procent de 10% la alegerile locale sunt vizate pentru sanctiuni. S-a luat aceasta decizie de dizolvare a biroului de conducere si urmeaza sa fie organizate alegeri. Nu stiu ce voi face in acest moment, stiu doar atat: accept decizia luata si… raman liberal”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare