Știri

A treia victorie consecutivă

FC Săcele – FCM Câmpina 0-1 (0-1)
Stadion: Săcele. Spectatori: circa 400.
0-1, min. 12, D. ENE – centrarea excelentă de pe partea dreaptă a lui Cristea, a fost reluată de D.Ene, contrat şi de Şeroni, mingea ajungând în poartă.
FC SĂCELE: Boga – Stegaru, Suciu, Secu, Maghici – Carp (46 Javolschi), Şomotecan (cpt) (46 Ir. Dumitru), Marinescu, Şeroni – Dani, Foca. Rezerve neutilizate: Bogdan – Bleoca, Jăpălău, Ilioiu. Antrenori: Adrian Furnică (principal), Ion Drăgan (secund).
FCM CÂMPINA: Mindileac – Marcu, Dragomir, Floricel, Cristea (cpt) – Enache, Vodiţă, Jecu, Bica (33 Lădaru) – Păştin (88 M. Tudor), D. Ene (48 Avram). Rezerve neutilizate: Plachta – Defta, Asaf. Antrenori: Petre Gigiu (principal), Cristian Dumitru (secund).
Cartonaşe galbene: Dani (10), Suciu (25), Şeroni (27), Secu (27), Ir. Dumitru (47)/ Jecu (20), Vodiţă (45), Marcu (61), Mindileac (80).
Arbitri: Ionel Ivan (Brăila) – Daniel Burloiu (Galaţi), Florin Stănescu (Bucureşti) – Adrian Stănescu (Bucureşti).
Observator FRF: Paul Zaharia (Bucureşti).

Municipalul câmpinean a bifat sâmbătă, la Săcele, cea de-a treia victorie consecutivă de la sosirea pe banca tehnică a lui Petre Gigiu. Fără Aristan, C. Ilie, Ţiclea şi Ewkalla, câmpinenii au avut şansa de a deschide repede scorul. În minutul 12, o centrare excelentă a „căpitanului” Cristea, de pe partea dreaptă, a intrat în poartă după o contră între D. Ene şi Şeroni. Autogol sau nu, punctul s-a pus pe tabela de marcaj şi avea să se dovedească decisiv pentru stabilirea destinaţiei celor trei puncte.Pe parcursul celor 90 de minute, echipierii Municipalului au mai avut două mari ocazii prin Avram (min. 49, şut senzaţional de la peste 25 metri în bară) şi Păştin (min. 64, singur cu portarul a şutat în plasa laterală).De partea cealaltă, săcelenii au dat peste un portar, Marius Mindileac, în zi de graţie. Lui i se datorează într-o mare măsură victoria obţinută în faţa „lanternei roşii”. Foca a deschis, în minutul 5, seria ocaziilor gazdelor şi a evidenţierilor pentru Mindileac, după ce a scăpat singur cu portarul câmpinean, dar nu i-au ieşit paşii. În minutul 38, Şeroni trimite plasat o lovitură de cap, pe care Mindileac o scoate cu greutate. În minutul 53, acelaşi Şeroni şutează puternic, Mindileac respinge în faţă, Suciu reia din apropiere, dar portarul prahovean se opune miraculos.În minutul 74, se produce cea mai controversată fază a jocului, pe care săcelenii au reclamat-o cu vehemenţă la final. Foca a şutat puternic de la 14 metri, Mindileac a respins în faţă, de unde Şeroni a reluat în plasă, dar asistentul Daniel Burloiu a indicat să Şeroni se afla în ofsaid în momentul şutului. Golul a fost anulat, dar gazdele au contestat vehement decizia arbitrilor. A fost, practic, ultima fază importantă a unui joc modest, sub nivelul celui de-al doilea eşalon în care Municipalul şi-a atins obiectivul – cele trei puncte vitale în lupta pentru menţinerea în eşalonul secund.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare