Știri

TOPUL Forbes al celor mai bogați prahoveni și al celor mai valoroase companii

Cine sunt cei mai bogați prahoveni în 2020? Și care este topul celor mai valoroase companii de pe meleagurile noastre? Citiți în ediția viitoare a ziarului Oglinda un material amplu despre mediul de afaceri prahovean, realizat pe baza clasamentului Forbes România.
Ediția 2020 a Topului Forbes 500 apare pe piață pe 27 noiembrie, acesta fiind un proiect editorial complex dedicat promovării antreprenoriatului și mediului de afaceri. În paginile lui se regăsește topul celor mai valoroase 500 de companii deținute de antreprenori români, dar și clasamentul celor mai bogați români, inclusiv topul averilor internaționale.
Ce este inedit în această nouă ediție a topului Forbes este faptul că, pentru prima dată numărul românilor cu averi de peste 500 de milioane lei se apropie de 30, o creștere de la puțin peste 20 în urmă cu doi ani.
Printre companiile prahovene care fac parte din TOPUL FORBES sunt câteva nume cunoscute precum Cemrom și Soceram (fam. Anastasescu), Hotel Internațional (fam. Rușanu), Seca Distribution și Aquila Part Prod Com (Alin Dociu, Constantin Cătălin Vasile), Confind (Ioan Simion), Recunoștinta Prodcom Impex (fam. Timiș), Ana & Cornel (fam. Paraschiv), Lemet (fam. Rizea), Oltina Impex Prod Com (Nicolae Nicolescu, Cosmin Olteanu și Bogdan Iosif).
(R.A.I.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare