Știri

Teodorescu, (re)primit cu căldură de publicul câmpinean

Partida de marţi, din cadrul etapei intermediare a Ligii A Prahova, dintre Unirea Câmpina şi Tineretul Tomşani a născut aprige dispute şi controverse. De la acuzaţii de blat, de noncombat, până la nervi, înjurături…
Dincolo de toate, un lucru care trebuie remarcat a fost revenirea lui Adrian Teodorescu la un meci la Câmpina. Actualmente, în staff-ul de conducere al formaţiei Tineretul Tomşani, „Teo” a fost jucător şi mai apoi conducător al formaţiei Poiana Câmpina. Chiar dacă nu prea le-a venit să creadă să-l regăsească pe „Teo” la o echipă de judeţ, spectatorii l-au primit cu maximă simpatie, scandându-i numele şi aplaudându-l minute în şir.
De altfel, după fluierul final al acestei partide extrem de tensionate, „Teo” ne-a declarat: „M-a bucurat foarte mult reacţia oamenilor care nu au uitat perioada petrecută de mine la Poiana Câmpina, atât ca jucător, cât şi în calitate de conducător. Pentru mine a fost ceva emoţionant să fiu ovaţionat de oameni, toate acestea dovedind că am făcut lucruri bune aici, la Câmpina. De altfel, aceasta a fost pentru mine perioada cea mai frumoasă din cariera mea, în care am colaborat foarte bine cu preşedintele Chiţu şi în care am reuşit să obţinem câteva rezultate extrem de frumoase. Ţin să le mulţumesc tuturor oamenilor care au fost la meciul de astăzi (n.r. – marţi) şi care şi-au arătat simpatia faţă de mine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare