Știri

SPORT

Unirea Câmpina – CS Băneşti 2-1 (0-0)
În etapa intermediară desfăşurată la începutul săptămânii trecute, pe stadionul „Rafinăriei“ a avut loc un adevărat derby local, o dispută dominată de mari ambiţii şi orgolii, dar care s-a păstrat în limitele sportivităţii.După o repriză albă, câmpinenii au fost cei care au deschis scorul prin Ţigănuş, pentru ca Ungureanu să dubleze avantajul gazdelor, transformând o lovitură de pedeapsă just acordată de arbitrul întâlnirii. Cu puţine minute înainte de final, Florin Cristache a marcat golul de onoare al băneştenilor, care a readus speranţele în tabăra oaspeţilor şi a menţinut viu interesul spectatorilor până la ultimul fluier al arbitrului.Antrenorii formaţiei Unirea Câmpina, Marius Pălănceanu şi Daniel Corcodel, au utilizat următoarea formulă de joc: T. Ionescu – Burlacu, Cazan, Basma, Cârstei – Ungureanu, Plăvache, Ţigănuş, Chejnoiu – Jantea, Vane. Au mai jucat Ciobotaru şi Flaidăr.La finalul partidei, fericit de victoria obţinută, antrenorul Marius Pălănceanu ne-a declarat: „A fost un meci bun, mai ales în repriza secundă şi sunt foarte bucuros că am reuşit să câştigăm acest adevărat derby judeţean, mai ales că ne aşteaptă o serie de partide extrem de dificile“.
Avântul Măneciu – Unirea Câmpina 1-0 (0-0)
Unirea Câmpina a avut parte de o deplasare grea în week-end, la Măneciu. „Am făcut un joc bun, am demonstrat că jucăm fotbal şi că putem pune reale probleme oricărei echipe, inclusiv celor care au ca obiectiv declarat promovarea în Liga a III-a, aşa cum este cazul şi al formaţiei Avântul Măneciu. Ne-am creat destule ocazii, dar le-am ratat prea uşor, în schimb, de această dată, în ciuda golului primit la singura lor fază mai periculoasă de poartă, defensiva şi-a făcut datoria“, spunea după joc antrenorul Marius Pălănceanu.Unirea a evoluat la Măneciu în formula: T. Ionescu – Burlacu, Cazan, Cârstei, Căldăroiu – Ungureanu, Vane, Ţigănuş, Chejnoiu – Jantea, Negreanu, iar singurul jucător care a mai intrat pe parcursul celor 90 de minute a fost Fl. Stoica.
Juniorii Corunei au făcut cel mai bun meci al lor
Viitorul Olteni – Coruna Câmpina 2-1 (0-1)
Echipa de juniori a clubului Coruna Câmpina, pregătită de Roberto Opanschi, a jucat în etapa precedentă la Olteni, o comună situată aproape de Vălenii de Munte. Chiafr dacă au reuşit să deschidă scorul şi să conducă la pauză, prin reuşita lui Vlad Burlacu (şut de senzaţie de la aproape 30 metri), în repriza secundă, gazdele s-au impus fizic, câştigând pe final. În ciuda înfrângerii, antrebnorul Roberto Opanschi era mulţumit de jocul echipei sale şi ne-a declarat: „Aceşti copii au făcut cel mai bun joc al lor de când sunt eu antrenorul lor. Au pierdut pe final, pentru că au cedat din punct de vedere fizic, în faţa unor adversari care erau mai mari decât ei şi ca vârstă, iar la acest nivel se cunoaşte o astfel de diferenţă, dar eu sunt mulţumit de jocul lor, pentru că de la meci la meci sunt în continuă creştere“.Etapa viitoare, juniorii Corunei Câmpina vor juca tot în deplasare, tocmai în comuna Baba Ana, în apropiere de Mizil.
Înscrieri la Coruna
Clubul Coruna a anunţat o nouă perioadă de înscrieri. Astfel, pentru grupa de juniori născuţi între anii 1996-1997, antrenor Roberto Opanschi, înscrierile se fac în zilele de marţi şi joi, la orele 9.00 şi 17.00 la terenul Petrol, în vreme ce pentru grupa de juniori născuţi între anii 1998-2000, înscrierile se vor face după 1 octombrie, în fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 18.00 la Sala “Grigorescu”. În ambele cazuri trebuie să se ştie că nu se percep nici un fel de taxe.
Săptămâna sportului pentru toţi
Fundaţia „Zamolxes“ din municpiul Câmpina, împreună cu Primăria şi Consiliul Local, au organizat în perioada 22 – 28 septembrie, un eveniment sportiv intitulat „Săptămâna sportului pentru toţi“.La sălile de sport ale Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu“, Şcolii Centrale, dar şi Grupului Şcolar Forestier, au fost organizate concursuri de baschet, handbal, fotbal, role şi biciclete pentru fete şi băieţi, pe două categorii de vârstă: 11-17 ani şi peste 18 ani.Întrecerile au fost animate, dincolo de numele câştigătorilor, importantă fiind mişcarea şi practicarea sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare