Știri

Sport

Unirea învinsă la limită
Unirea Câmpina a înregistrat o nouă înfrângere – 3-4 la Buşteni, în faţa formaţiei locale, Caraimanul. “Arbitrajul ne-a defavorizat, iar în ceea ce priveşte echipa mă deranjează că primim prea multe golui în deplasare, chiar dacă reuşim şi noi să marcăm”, ne-a spus la puţine momente după terminarea jocului antrenorul Marius Pălănceanu. Golurile câmpinenilor au fost marcate de Chejnoiu, Ţigănuş şi Jantea. Unirea a jucat cu următoarea formulă: T. Ionescu – Burlacu, Cazan, Plăvache, Basma – Ungureanu, Ţigănuş, Vane, Chejnoiu – Jantea, Negreanu. Au mai jucat: Cârstei, Ciobotaru.
Egal pentru juniorii lui Opanschi
În primul lor meci oficial disputat pe teren propriu, juniorii de la Coruna Câmpina au remizat cu formaţia Gloria Vâlcăneşti. Câmpinenii au început mai slab, poate emoţioaţi şi de prezenţaîn tribune a părinţilor, colegilor, prietenilor. Întâlnind o echipă mai solidă şi care a dominat din punct de vedere fizic duelurile, Coruna s-a văzut condusă la pauză cu 1-0. În mitanul secund, elevii lui Opanschi au pus mingea mai mult jos, şi-au impus tehnicitatea în faţa adversarilor şi au reuşit să fie în avantaj prin “dubla” lui Mancu. Iar, aşa cum se întâmplă adesea în fotbal, după trei ratări monumentale ale lui Teleanu, oaspeţii au egalat în ultimele minute ale jocului. “Sunt mulţumit de repriza secundă şi de tehnicitatea arătată de jucătorii Corunei”, ne-a declarat antrenorul lor, Roberto Opanschi.
Victorie de „Cartea recordurilor“
22-0 este un scor rar întâlnit în fotbal, chiar şi la nivelul echipelor de copii şi juniori. Acesta a fost scorul cu care echipa Coruna (juniori născuţi în anii 1992-1993, antrenaţi de Alin Postolache) au învins formaţia similară a clubului CS Brazi. Scorul ne scuteşte de orice comentarii.
Înscrieri la Coruna
Clubul Coruna a anunţat o nouă perioadă de înscrieri. Astfel, pentru grupa de juniori născuţi între anii 1996-1997, antrenor Roberto Opanschi, înscrierile se fac în zilele de marţi şi joi, la orele 9.00 şi 17.00 la terenul Petrol, în vreme ce pentru grupa de juniori născuţi între anii 1998-2000, înscrierile se vor face după 1 octombrie, în fiecare zi de marţi şi joi, de la ora 18.00 la Sala “Grigorescu”. În ambele cazuri trebuie să se ştie că nu se percep nici un fel de taxe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare