Știri

Social-democrații câmpineni și-au ales noua structură de conducere a partidului

La sfârșitul săptămânii trecute, social-democrații câmpineni și-au ales o nouă structură de conducere a filialei locale de partid după o perioadă de interimat de 18 luni a Biroului Politic Local numit de conducerea județeană a partidului după eșecul înregistrat în alegerile locale din 2020.
Astfel, în urma votului celor 90 de membri de partid prezenți la ședința de alegeri, Ioan Mușat, singurul candidat la funcția de președinte, a fost ales cu unanimitate de voturi. Din noul birou politic mai fac parte: Andrei Duran – primvicepreședinte și Anda Frîncu, Horațiu Zăgan, Liviu Corcodel, Marius Ionescu și Manuel Chejnoiu – vicepreședinți; membri: Gabriela Dobrescu, Rodica Chițu, Mihnea Nuțulescu, Ion Motoroiu, Nora Taman. Secretarul organizației este Andrei Istrate, Mihai Duran – trezorier, Livia Lupu – președintele organizației de femei, Rodica Gălățeanu – președintele organizației de seniori și Andrei Dinculescu – președintele organizației de tineret.

Urmăriți mai jos înregistrarea video primei părți a ședinței de alegeri, la care a avut acces presa și declarațiile liderilor PSD Prahova prezenți la ședință: Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, Cornel Nanu – primvicepreședinte, Radu Oprea și Virgil Nanu – vicepreședinți și Rodica Paraschiv, secretarul organizației județene.
Bogdan Toader: “Au existat sincope, au existat mai multe rânduri de alegeri unde rezultatele nu au fost cele așteptate, dar cred că este momentul pentru un T zero, să fie aleasă o conducere stabilă a organizației și toată lumea să se așeze în spatele acestei conduceri și să porniți la un nou drum, iar pentru 2024 să reușiți să vă atingeți țintele propuse. Și dacă este să vorbim despre ținte, întotdeauna am primit din partea organizației Câmpina un reproș: faptul că nu a existat consilier județean din partea acestei organizații. Eu vă pot spune așa: odată ce apar rezultatele la d-voastră, noi va trebui să vă acordăm aceste locuri pe listele județene la momentul potrivit, dar mai întâi trebuie și d-voastră să înțelegeți că totul vine în baza unor rezultate”.

Un comentariu

  1. Totul e șnur aici,sablonat la maxim. Este uimitor cum se transmite spiritul asta doctrinar.Hristos a inviat a cazut ca nuca-n perete.Dar,daca-i ordin,cu placere! Ion Iliescu mai lipsea ca sa fie „potriveala”perfecta.Ce-o fi zicand el,ateul cugetator,cand vede atata credinta.Cred ca-si face cruce invers.Sau reactioneaza ca Daniel cand a vazut femei care-i faceau cu ochiu’.”Piei satană”!Dar,domnul Severin ce-o fi zicand,ca si dumnealui este ateu declarat? Acum am auzit ca-i plin de lovele si nu mai conteaza.Conform traditiei,noua conducere trebuie sa-i pupe mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare