Știri

SECVENŢE PREELECTORALE. Coşul cu mere şi vizita de lucru la Câmpina

Chiar dacă oficial încă nu a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare, partidele au început să-şi trimită oamenii în căutarea electoratului pe străzi, prin parcuri, prin pieţe şi chiar în fabrici şi uzine. Cel puţin aşa ne informează platforma Facebook, care zilele trecute abunda în imagini cu liderii judeţeni şi locali ai PMP şi ALDE. Aşadar, în timp ce PMP-iştii împărţeau din coşuri „mere şi gânduri bune” pe stradă, ALDE-iştii erau în vizită la o renumită fabrică de mobilă din Brebu şi se declarau impresionaţi de „modul în care un mare producător de mobilă, o societate 100% românească, respectă întocmai legislaţia de mediu”. 
Iată mesajele care însoţeau fotografiile postate pe platforma de socializare de cei doi lideri judeţeni aflaţi în pre-campanie electorală la Câmpina: Cătălina Bozianu (PMP) – „La Câmpina, alături de colegul Pitigoi Ioan Adrian, viceprimarul municipiului, și de ceilalți colegi din conducerea PMP-Prahova. Mere și gânduri bune. Pentru români și pentru România”.
Graţiela Gavrilescu (ALDE): „Am fost impresionată de modul în care un mare producător de mobilă, o societate 100% românească, respectă întocmai legislația de mediu! Niciun pic de praf sau rumeguș! Totul impecabil! Este vorba despre Fabrica LEMET, din Brebu, care asigură 870 de locuri de muncă. Iată că se poate! Înființată în 1991, societatea își desface produsele prin cele 13 magazine proprii (Lem’s) și cele 59 în franciză, aflate în România. Secretul reușitei? Managerii buni și curajul de a accesa fonduri europene (peste 5 milioane de euro) pentru dotare cu utilaje performante și extinderea producției. Felicitări!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare