BREAKING NEWSȘtiri

S-a lansat proiectul „Cumpără de lângă casă”, o platformă dedicată antreprenorilor și locuitorilor din Câmpina

  1. Comunicat de presă

Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel, cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun a lansat în luna iunie proiectul „Cumpără de lângă casă”, ce are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității din Câmpina.

Proiectul include o serie de activități dedicate comunității și are la bază platforma online cumparadelangacasa.ro, care oferă un loc de întâlnire pentru antreprenorii locali și persoanele interesate de servicii și produse din Câmpina.  Site-ul prezintă agenții economici din oraș și pune la dispoziția afacerilor locale instrumente de prezentare și promovare, având funcționalități precum: un catalog de afaceri în care firmele își pot prezenta activitatea, o hartă interactivă unde utilizatorii pot identifica ușor afaceri din zonă, o secțiune de job-uri și o zonă dedicată evenimentelor locale.

Prin acest proiect asociația dorește promovarea conceptului de „cumpărături locale” în rândul populației și crearea unei comunități unite de antreprenori, care să reprezinte și promoveze prin diverse evenimente și acțiuni interesele membrilor.

Inițiativa „Cumpără de lângă casă” este născută din dorința de a crea o economie locală puternică și o comunitate unită, sigură, capabilă să facă față provocărilor. Proiectul a fost conceput împreuna cu grupul de firme Soceram – Neptun și implementat cu ajutorul specialiștilor în marketing și comunicare din acest grup, care au oferit pro-bono experiența, know-how-ul și cunoștințele lor.

Un comentariu

  1. Frumoasa si utila initiativa ! Dar daca ea nu va fi coroborata cu o colaborare intre mediul de afaceri si legislativul local, care sa mute supermarketurile din centrul orasului, va fi degeaba. O asemenea initiativa nu are niciun fel de sorti de izbanta, atata timp cat in acelasi timp este „faultata” masiv prin aparitia in oras (si nu la marginea lui, cum ar trebui) a supermarketurilor… A propos: cartierele Campinita si Muscel NU au niciun fel de supermarket, in timp ce tesutul urban istoric al zonei centrale a fost, este si se vrea in continuare a fi distrus prin implantarea de supermerketuri. Deci, despre ce vorbim ? Vrem o economie locală puternică și o comunitate unită, sigură, vrem sa ne cumparam de langa casa si sa sprijinim antreprenorii locali ? Atunci sa avem curajul sa mutam macar un supermarket din centru acolo unde e nevoie reala de el – pe Campinita si Muscel !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articole similare