Știri

Raportul primarului Câmpinei, Alin Moldoveanu, după 13 zile de mandat

 Astăzi, începând cu ora 15.00, primarul Alin Moldoveanu și administratorul public Adrian Dobre au organizat la sediul Primăriei Câmpina o întâlnire cu presa în fața căreia primarul și-a prezentat raportul primelor 13 zile de mandat. 

Publicăm în continuare câteva dintre cele mai importante puncte abordate de edilul Câmpinei și înregistrarea video integrală a ceea ce s-a anunțat a fi o conferință de presă, dar s-a transformat într-o declarație de presă, Alin Moldoveanu subliniind că nu va răspunde la întrebările ziariștilor.
„Prioritatea zero, așa cum spus și în campania electorală, este deblocarea proiectelor cu fonduri europene. (…) Trebuie să scăpăm Câmpina de faliment. (…) Am reușit să facem un prim pas important în eșalonarea la plată a corecțiilor financiare aplicate administrației locale câmpinene pentru a reuși în continuare deblocarea altor proiecte importante finanțate din fonduri europene (…) Am găsit în Primărie documente ce țineau de finanțarea unor proiecte prin intermediul Companiei Naționale de Investiții nedepuse din anii 2011-2015. S-au cheltuit mulți bani publici pentru acestea, dar fără vreo finalizare. Acum facem tot posibilul să le depunem noi și, chiar în dimineața acestei zile am fost la CNI și sper să reușim să obținem finanțările atât de necesare orașului”.
Primarul a mai vorbit, printre altele, și de restructurarea administrației publice locale, care în prezent are 470 de angajați dintre care 123 asistenți sociali, dând drept exemplu reorganizarea instituțiilor de cultură locale și înființarea unui centru cultural în interiorul căruia să se comaseze activitatea și implicit să se restructureze organigrama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare