BREAKING NEWSȘtiri

PSD Câmpina îl critică dur pe primarul Alin Moldoveanu după primele șase luni de mandat

Într-un comunicat remis presei de organizația PSD Câmpina, social-democrații analizează cele șase luni de mandat al primarului independent Alin Moldoveanu, criticând dur activitatea aceastuia. Publicăm integral mai jos comunicatul de presă.

„Dragi câmpineni,
Au trecut deja mai bine de 6 luni de la începerea mandatului actualului primar şi în urma analizării activităţii acestuia se desprinde o singură concluzie: cel mai bun primar pe care l-a avut Câmpina in ultimii 21 de ani, rămane domnul inginer Tudor Gheorghe, din partea Partidului Social Democrat, căruia îi mulţumim pe această cale.
Putem fi de acord cu plombarea cu mixtură asfaltică, făcută din “sponsorizări”, dar, ATENȚIE, nu putem fi de acord cu lipsa de interes faţă de repararea gropilor care au apărut pe majoritatea străzilor din municipiu.
Putem fi de acord cu lecturarea de poveşti copiilor, dar, nu putem fi de acord cu mizeria din parcurile municipiului, cu mobilierul din locurile de joacă rupt şi lipsit de siguranţă pentru copii.
Putem fi de acord, cu greu, cu montarea de ghivece din plastic pe stâlpi, din “sponsorizări”, dar nu putem fi de acord cu neîngrijirea spaţiilor verzi din municipiu.
Putem fi de acord cu popularea lacului “Bisericii” cu peşte, dar nu putem fi de acord cu mizeria care se găseşte în lacul “Curiacul”, pentru care, ATENȚIE, s – au cheltuit pentru amenajare peste 2 milioane de lei.
Putem fi de acord, cu greu, cu promovarea imaginii dumneavostră de “salvator” al urbei, atunci când semnaţi contracte cu fonduri nerambursabile, dar, ATENȚIE, am dori să iniţiaţi şi dumneavoastră proiecte noi, nu doar să vă laudaţi cu munca fostei administraţii.
Nu facem poze tuturor acestor nereguli, vă lăsăm pe dumneavoastră. Ştim că nu aţi promis nimic, dar, ATENȚIE, de ce nu faceţi nimic?
În final, îi felicităm pe consilierii locali ai organizaţiei noastre: Livia Lupu, Horaţiu Zăgan si Andrei Duran pentru experienţa de care dau dovadă la şedinţele Consiliului local, deciziile acestora şi ale Organizaţiei Câmpina a Partidului Social Democrat fiind doar în folosul câmpinenilor.
Partidului Social Democrat, Organizaţia Câmpina”.

8 Comentarii  

 1. Nici voi nu ați făcut nimic, săriți doar cu critici seci!!! Ce s-a făcut pentru străzile din Campina, s-a făcut doar in mandatul lui Tiseanu, că va place sau nu, asta e adevărul!!! Dar sa fim serioși, psd-ul doar a furat și praduit tara asta de 30de ani încoace fara să facă absolut nimic, nimic!!!

  1. In Câmpina pesede nu a existat decât un mandat de primar. Restul au fost de „dreapta”. Sa nu fim ipocriți și sa fumam tot ce spune usereul, ok?

 2. Au luat cu japca absolut tot ,nu au făcut decat un mare rahat in mijocul drumului și susțin comentariul domnului Andrei Nicolae..apropo..PSD sa mai câștigați alegerile cand veți vedea berze verzi și ouă pe sarma…adica niciodată…cel puțin la Campina.

 3. Ce inseamna sa te bagi singur in seama?! Uitati mai sus comunicatul psd, asta inseamna sa te bagi singur in seama. Unde ati fost dragi pesedisti in ultimii 16 ani? Cand Tiseanu facea prostii după prostii voi unde erati? O analiza a ultimelor mandate cand faceti? V ati trezit acum si sariti la gatul lui Moldoveanu, unul care macar face cate ceva, ce poate si cum poate in orasul asta pe care voi l ati terminat mana in mana cu Tiseanu! N o fi Moldoveanu cel mai bun primar dar voi sunteti ultimii oameni in masura sa l judecati. Si apropo, cel mai bun primar al Campinei de dupa revolutie a fost dl. Micu, Dumnezeu sa l ierte!

  1. Bagati-l pe Bita in fata,ca vine de la Radio Romania Actualitati,care suna si acuma ca o strachina dogita,de atata socialism stiintific iliescian.
   P.S.D.Campina se poate „mandri”cu Scoala Centrala,care,ani la rand,a inghitit aproape toti banii orasului.

 4. In sfarsit cineva are o atitudine mai putin slugarnica si spune lucrurilor pe nume (pentru cititori am votat USR-Plus dar asta nu ma-npiedica sa rationez impartial si sa nu ma mahneasca atitudinea USR-PLUS care a promis marea cu sarea si … NIMIC), foarte bine PSD ca ati inceput sa aveti o voce … Sper sa se trezeasca si ceilalti …

 5. Stoican, uiti ca l-ati avut viceprimar PSD pe Dragomir atat timp? Cred si eu ca te prefaci ca uiti, pentru ca n-a facut absolut nimic in oras. Si sa fim seriosi, in mandatele lui Tiseanu s-au facut cele mai ok investitii in Campina, cu bune si rele, dar s-au facut. Penibil si comunicatul de presa PSD-ist dar penibila si promovarea pe care si-o face Moldoveanu, in care se lauda cu proiecte cu fonduri europene, depuse toate in mandatul lui Tiseanu 😀 De USR-PLUS, pe care i-am votat, sa nu mai aud. Asta inseamna sa fii naiv, sa crezi povestile imbracate frumos ale unor parveniti.

  1. Bagati-l pe Bita in fata,ca vine de la Radio Romania Actualitati,care suna si acuma ca o strachina dogita,de atata socialism stiintific iliescian.
   PSD Campina se poate „mandri”cu Scoala Centrala,care ani,la rand,a inghitit aproape toti banii orasului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare