Știri

Prudenţi 90 de minute, descătuşaţi în prelungiri!

CSM Câmpina – AFC Brebu 4-0
După cum era de aşteptat, sfertul de finală din Cupa României la fotbal, faza judeţeană, dintre CSM Câmpina – AFC Brebu, a fost un meci destul de echilibrat, dacă luăm în considerare scorul alb înregistrat pe tabela de marcaj după primele 90 de minute de joc.
În prima repriză, cele două echipe s-au studiat parcă reciproc, fără să rişte foarte multe pe faza de atac, preferând să asştepte greşeala adversarului. Printr-un joc parcă mai combinativ decât adversara, CSM Câmpina a creat câteva faze periculoase la poarta adversă, însă fără mare pericol pentru defensiva celor din Brebu.
Repriza a doua nu a fost nici ea mult diferită de prima. CSM a dominat teritoria, şi-a creat ocazii mult mai periculoase, însă pe final a cedat mijlocul terenului după accidentarea şi înlocuirea lui Bogdan Ilioiu.
În ultimele minute din primele 90, fiecare dintre cele două echipe era mai preocupată de conservarea rezultatului şi de timpul de prelungiri, care avea să urmeze, decât de jocul în sine. Prelungirile au arătat însă altceva. Elevii lui Robert Opaţchi au fost mult mai proaspeţi şi mai combinativi, înscriind de patru ori prin Tuchilă, Negreanu, Budileanu (din 11 metri) şi din nou Negreanu, ceea ce a produs o adevărată isterie în tabăra celor de la AFC Brebu, care s-au ales şi cu un jucător eliminat.
Calificaţi în semifinalele competiţiei, câmpinenii antrenaţi de Robert Opaţchi au demonstrat, încă o dată, că CSM Câmpina este o echipă la care se munceşte cu seriozitate, iar rezultatele sunt constante, chiar dacă uneori spectacolul are de suferit.
Negreanu, vârful de lance al CSM
Marcator a două goluri în poarta celor de la AFC Brebu, Negreanu rămâne vârful de lance al CSM în acest sezon. Revenit după o scurtă perioadă de convalescenţă, în urma unei accidentări, Negreanu a pus umărul decisiv la victoria echipei, prin tenacitatea sa şi instinctul de marcator care punctează şi dintr-o jumătate de ocazie.
Galeria CSM, al 12-lea jucător
Ceea ce în urmă cu câteva luni părea a fi doar o palidă încercare a unui mic nucleu de suporteri ai CSM, azi a devenit o adevărată galerie care susţine echipa frenetic meci de meci. Echipaţi în culorile clubului, dotaţi cu tobe, trompete, steaguri şi confetti, cei mai împătimiţi suporteri ai CSM au făcut un adevărat spectacol la meciul din Cupa României cu AFC Brebu, ceea ce i-a determinat pe mulţi dintre elevii lui Robert Opaţchi să declare, după meci, că pentru ei, în teren, a existat şi al doisprezecelea jucător şi că, pentru prima dată după mulţi ani, în Câmpina, fotbalul are suporteri adevăraţi. 
Galeria oaspeţilor, la un pas de evacuare
Meciul din Cupa României dintre CSM Câmpina şi AFC Brebu a avut parte şi de momente tensionate în tribune. Imediat ce CSM a deschis scorul în prelungiri, galeria oaspeţilor, formată din 20-30 de suporteri fanatici, a început să creeze probleme. Nemulţumiţi de unele decizii ale brigăzii de arbitri, aceştia au aruncat cu diferite obiecte în teren, iar centralul partidei a fost la un pas să oprească meciul. Numai intervenţia energică a preşedintelui CSM, Virgil Guran şi a altor acţionari ai clubului, a făcut ca lucrurile să reintre în normal. Ameninţaţi cu evacuarea din stadin, suporterii înfierbântaţi s-au liniştit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare