Știri

Proiect de 6,8 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Municipal Câmpina

Vineri, 29 martie, a avut loc o conferinţă de presă pe tema semnării contractului de finanţare pentru proiectul cu fonduri europene privind creşterea eficienţei energetice a Spitalului Municipal Câmpina. Proiectul al cărui contract de finanţae a fost semnat de administraţia publică locală în data de 19 martie a.c. va fi unul în valoare de aproximativ 6,8 milioane de euro şi va susţine, printre altele, modernizarea lifturilor existente şi amplasarea unui lift exterior, montarea de panouri solare care vor contribui la producerea apei calde menajere şi parţial a energiei necesare pentru iluminat, modernizarea sistemelor de climatizare şi ventilaţie în saloane, cabinete medicale, săli de tratament şi ar putea contribui la reducerea semnificativă a cheltuielilor anuale cu utilităţile, care nu sunt deloc mici la Spitalul Municipal.
Prezenţi la conferinţa de presă organizată în sala de şedinţe a spitalului, managerul instituţiei, Călin Tiu şi primarul Horia Tiseanu s-au arătat încrezători că acest valoros proiect se va derula fără probleme şi va aduce un plus incontenstabil instituţiei spitaliceşti. 
Primarul Tiseanu a declarat că procedurile de achiziţie publică vor începe în luna mai şi că lucrările vor începe efectiv în ianuarie 2020, termenul de finalizare fiind în luna septembrie a anului 2022. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare