Știri

Programul “Vacanță pe biciclete” s-a încheiat

Din nou alături de multicampioana Corina Ungureanu, Asociația PRO Câmpina a făcut furori în rândul copiilor, sâmbătă, 10 august, cu ultima și foarte reușita ediție a programului “Vacanță pe biciclete”. Acest program, conceput de membrii Asociației PRO Câmpina, aprobat de Comisia de Cultură și Sport a Consiliului Local Câmpina, finanțat de Primăria Municipiului Câmpina și susținut cu brio de membrii și voluntarii Asociaţiei PRO Câmpina, a început cu succes pe 13 iulie și a oferit copiilor câmpineni, timp de o lună de zile, ocazia de a participa la o serie de competiții inedite în care s-au implicat și părinții tinerilor participanți. 
Programul “Vacanță pe biciclete” a fost conceput ca o metodă alternativă la educația clasică, cu scopul de a promova sportul în rândul tinerilor, precum şi de a-i educa în spiritul dorinţei de a petrece timpul liber într-un mod sănătos, și a constat  într-o serie de concursuri pe biciclete pentru copii cu vârste între 6 şi 14 ani. 
“În cele patru ediții am avut peste 130 de participanți, cu vârste cuprinse chiar între 3 și 14 ani, am acordat peste 60 de premii ocupanților locurilor 1, 2 și 3, constând în șosete sport, accesorii pentru biciclete, bidoane de apă, tricouri inscripționate, diplome și cupe. Toți ceilalți copii au fost răsplătiți cu diplome de participare. Le mulţumim tuturor celor care s-au implicat și care ne-au ajutat pentru buna organizare și desfășurare a concursurilor. Mulţumim Corinei Ungureanu pentru suport şi  pentru prezență. Mulţumim voluntarilor: Iulia Dupu, Iulia Nica, Corina Şovăială, Brânduşa Mureşan, Tibi Văcărescu, Răzvan Iancu, Ionut Tuţică, Sebi Dumitrescu şi Marius Bunea. Mulţumim sponsorilor: Apă Talea care a avut grijă ca toţi cei prezenţi să se hidrateze, BPG – Servicii Profesionale de Pază şi Protecţie, ELCA – producător şosete şi dresuri din Câmpina, firmelor Inbox Solution, Mendoza, precum şi Clubului Sportiv GRC Câmpina. Nu în ultimul rând, le mulţumim tuturor copiilor care au ales să-şi petreacă timpul liber făcând sport. Pentru luna septembrie, Asociația PRO Câmpina pregăteşte un nou concurs pe biciclete, aşa că rămâneţi alături de noi”, ne-a declarat Anca Huţu – Manager de proiect Asociația PRO Câmpina. 

Un comentariu

  1. Felicitari Asociatiei Pro Campina pentru aceste concursuri si pentru bucuria adusa in sufletele copiilor nostri! Speram sa se organizeze "Vacanta pe biciclete" in fiecare an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare