BREAKING NEWSȘtiri

Primăria Câmpina a lansat un sondaj: cum percepeți fenomenul corupției la nivelul administrației locale?

La data de 12 octombrie 2021, administrația câmpineană semna un contract de finanţare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei pentru implementarea proiectului „Consolidarea capacităţii analitice a Municipiului Câmpina prin creşterea transparenţei, eticii şi integrităţii referitoare  la prevenirea corupţiei”, proiect finanţat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020, Axa prioritară 2.
Proiectul are ca obiectiv „cresterea transparenţei, eticii şi integrităţii referitoare la prevenirea corupţiei, prin dezvoltarea de proceduri anticorupţie, inclusiv a unor măsuri concrete şi modalităţi de monitorizare permanentă a aplicării acestora, corelate cu campanii sectoriale de informare publică în vederea creşterii gradului de conştientizare a cetăţenilor şi a nivelului de educaţie anticorupţie în randul angajaţilor din administraţia publica locală”.
Valoarea totală a proiectului este de  413.982 lei (cca 84.000 de euro) din care 8.279 lei este cofinanțarea municipiului Câmpina. Data de finalizare: 12 decembrie 2022,
În cadrul acestui proiect, Primăria Câmpina a lansat pe site-ul instituției un sondaj care urmărește felul în care cetățenii percep fenomenul corupției la nivelul municipiului.
Cetățenii sunt invitați să completeze un chestionar ce cuprinde 20 de întrebări care vizează interacțiunea avută cu cu funcționarii publici din Primărie și din instituțiile subordonate.
“Ați interacționat în ultimul an cu Primăria Municipiului Câmpina?” este întrebarea care deschide sondajul și totodată care îl și închide dacă, sincer sau neinspirat, răspunzi că nu ai avut de-a face cu municipalitatea în ultimul an. Chestionarul este anonim, așa că dacă drumurile d-voastră s-au interesectat cu ale administrației locale în ultimele 12 luni, acum este momentul să spuneți sincer cât de mulțumit sau de nemulțumit ați fost de interacțiunea cu personalul din subordinea Primăriei.

Un comentariu

  1. Sa nu uitam, noi vedem c-am tot ce se face in primarie. Personalul care nu este asa politicos, la intrebari si se raspunde … Faceti tot felul de proiecte in care Campina se ingroapa, usor dar sigur!
    Am studiat cateva proiecte: gen transpoarte. Sa nu va mirati cand transportatorii isi inchid garajele (firmele lor, masinile lor, angajatii lor. Primaria nu vine cu nimic, decat ordona si incaseaza). Cereti multe taxe, impozite… si sa nu uitam ca ei sunt in mare parte consumatori de: piese, alimentari combustibil, contabil, taxe anaf, alte taxe si impozite,verificari si schimburi auto, etc. Asa ca nu va mai mirati cand nu gasiti transportatori. In loc sa-i ajutati pe cei care sunt deja si v-au servit atata timp, voi veniti cu alternative in favoarea voastra. Voi o sa distrugeti acest oras, usor dar sigur!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare