Știri

COMUNICAT DE PRESĂ al organizaţiilor PNL şi PMP Câmpina

Având în vedere faptul că termenul limită de depunere a documentației tehnice de cadastru pentru suprafața stabilită de Primăria Municipiului Câmpina în vederea construirii de locuințe sociale pentru persoanele care trăiesc în locuințe improvizate este de 6 iunie 2020, primarul municipiului Câmpina, ing. Horia Laurențiu Tiseanu, a inițiat proiectul de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului-teren pe care acestea vor fi construite, proiect pentru care Consiliul Local Câmpina a fost convocat în data de 18 mai într-o ședință extraordinară.
Amintim aici Strategia de Dezvoltare Locală pentru persoanele aflate în risc de sărăcie, aprobată, în care municipiul Câmpina și-a asumat depunerea de proiecte în vederea construirii de locuințe sociale pentru persoanele care trăiesc în locuințe amenințate de alunecări de teren sau adăposturi improvizate.
Surpriza totală a fost că ședința a fost boicotată de consilierii PSD (cu excepția d-lui Petrescu Ioan) care în ciuda importanței subiectului de pe ordinea de zi, nu au participat la ședință, dând dovadă de lipsă de interes și respect atât pentru electoratul PSD, cât și pentru câmpineni.
Regăsim în atitudinea domniilor lor influențe și idei ale altor organizații locale cu privire la boicotul tuturor inițiativelor, oricât de necesare sau urgente ar fi, urmărind doar interese electorale proprii și astfel sacrificând binele comunității.
Condamnăm această atitudine sfidătoare și iresponsabilă și în același timp dorim să vă asigurăm de faptul că echipa formată din PNL Câmpina și PMP Câmpina va depune toate eforturile pentru a asigura funcționarea Consiliului Local în interesul comunității și chiar de a compensa lipsa de implicare de care dau dovadă consilierii PSD. În acest sens vă informăm că proiectul inițiat de primarul municipiului a fost aprobat în ședința extraordinară a Consiliului Local cu sprijinul consilierilor PMP Câmpina, chiar și în ciuda absenței consilierilor PSD.

Primar şi consilieri locali PNL Câmpina
Viceprimar şi consilier local PMP Câmpina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare