BREAKING NEWSȘtiri

NOU LA CÂMPINA! S-a deschis Academia „Born to be a keeper”

Vlăduț Iscru

(P) Noua academie de portari deschisă la Câmpina este născută din pasiunea tânărului Vlăduț Marian Iscru, un sportiv cu 18 ani de experiență și evoluții remarcabile în echipele de juniori și seniori la nivelul ligilor județene prahovene.
Academia Born to be a keeper este, în primul rând, un vis al meu, pe care îl am de ceva timp, dar și un proiect care consider că este benefic orașului și copiilor care iubesc acest frumos post de portar! Cum eu m-am îndrăgostit de acest post acum 18 ani, vreau să dau mai departe din cunoștințele acumulate și să îi ajut pe cei mici să ajungă în fotbalul mare. Eu am avut parte de foarte puțină pregătire specifică în perioada de juniorat și cred că dacă mă pregăteam separat cu un antrenor de portari șansele mele ar fi fost considerabil mai mari” – spune Vlăduț Iscru, proprietarul Academiei Born to be a keeper” (Născut pentru a fi portar”).
Vlăduț Iscru își dorește să dea o șansă în plus portarilor din zonă pentru a ajunge în fotbalul mare, dar și să convingă echipele de fotbal să își îndrume portarii să vină să se pregătescă temeinic pentru a atinge acest deziderat.


„Mă voi ocupa atât de cei mici, care își doresc să se facă portari, dar și de cei mai mari, care sunt deja familiarizați cu acest post!  Complexitatea și intensitatea antrenamentelor o voi stabili în funcție de fiecare elev în parte!” – afirmă cu entuziasm Vlăduț Iscru.
De subliniat faptul că primul antrenament va fi gratuit, astfel încât atât cei mici, cât și părinții, să poată observa tehnica și pregătirea antrenorului, precum și capacitatea acestuia de a interacționa cu copiii.
Ce își dorește Vlăduț Marian Iscru de la acest proiect? „În primul rând susținere din partea echipelor și din partea primăriei, pentru că este vorba despre copii și dezvoltarea lor. O bună colaborare între noi nu poate aduce decât lucruri bune. În al doilea rând, mi-aș dori ca părinții să fie deschiși și să înțeleagă că dacă vor ca cel mic să aiba o șansă de a evolua în acest post, este nevoie de dedicare, muncă și o pregătire specifică! În al treilea rând îmi doresc ca cei mici să creadă în ei și să viseze, pentru că dacă îți dorești ceva și muncești pentru asta, nimic nu te poate opri!”
Pachete de antrenamente:
– 4 antrenamente: 260 lei
– 6 antrenamente: 330 lei
– 8 antrenamente: 400 lei
Relații la telefon: 0733.487.230

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare