Știri

Mihaela Duță, fost subprefect de Prahova, candidează independent pentru Camera Deputaților

Mihaela Duță, subprefect de Prahova până de curând, a decis să demisioneze din această funcție publică și să renunțe la apartenența de partid (PMP) pentru a încerca prin forțe proprii să ajungă în Parlamentul României, candidând independent pentru Camera Deputaților. 
Născută în comuna Cornu (Prahova), unde a copilărit, a învățat și s-a modelat ca om, Mihaela Duță a absolvit liceul la Câmpina și a urmat cursurile Facultății de Drept, prezentându-se azi în fața alegătorilor ca o persoană structurată, responsabilă, disciplinată și în acord cu justiția țării în care trăiește. 
Om de administrație publică locală și centrală, Mihaela Duță are o bogată experiență profesională, fiind pe rând consilier juridic și secretar al orașului Comarnic, secretar al comunei Poienarii Burchii, șef al Poliției locale Șirna, consilier juridic la Inspectoratul de Stat în Construcții – I.S.C., Inspectoratul de Regim Silvic și Vânătoare (actualmente Garda Forestieră), Ministerul Apelor și Pădurilor. În anul 2019 a fost numită în funcția de subprefect al județului Prahova. 
Prezentă în studioul Oglinda de Azi la emisiunea moderată de Florin Frățilă, Mihaela Duță a explicat, între altele, că nu a ocupat niciodată o funcție fără să o merite, fără să promoveze un concurs în mod corect și fără să fi întrunit condițiile legale, deși de multe ori a fost victima unor aranjamente de culise. 
Mihaela Duță a decis să candideze pentru funcția de deputat independent pentru că vede foarte clar ce este în neregulă în România și vrea să îndrepte, cât se poate, ineficiența în administrația publică și lipsa de transparență, dar și să se implice în proiecte care privesc prevenirea poluării mediului, îmbunătățirea sistemului de sănătate ori a sistemului educațional. 
Mihaela Duță transmite că este o femeie puternică, care va asculta vocea alegătorilor și va reprezenta interesele județului Prahova, indiferent de obstacolele care îi vor sta în cale. 
Urmăriți în continuare interviul video integral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare