BREAKING NEWSȘtiri

Medicul chirurg Călin Tiu candidează pe lista consilierilor județeni din partea PSD Prahova

Astăzi, 25 aprilie, PSD Prahova va înregistra la BEC lista de candidați pentru Consiliul Județean Prahova. Președintele PSD Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, și-a depus oficial candidatura pentru alegerile din 9 iunie, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Potrivit informațiilor noastre pe lista de consilieri județeni propuși de PSD se află și câmpinenii social-democrați Călin Tiu (medic chirurg) și Andrei Duran (consultant de management).

5 Comentarii  

    1. Ce predicție inteligentă. Se pare că te pricepi la toate, ești un postac de nădejde care nu scapă nici o ocazie să-și dea cu părerea despre orice. De la medicină la politică, de la fizică nucleară la tîmplărie de lux, le știi pe toate. Nu vrei să candidezi dta și să ne salvezi din ăst marasm omniprezent?

    1. Ce replică de intelectual fin. Te-ai uitat în oglindă cînd mi-ai făcut recomandarea? Nu de alta, dar ești cam singurul de pe aici care se vîră în treaba altora!

  1. Manager bun, da. Doctor, meh, se poate si mai bine. Oricum, e mult mai bine pregatit fata de toti consilierii actuali, cat si cei viitori, unde avem numai nulitati, limbisti si cu bac-ul promovat la 40 de ani 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare