Știri

La apropiatele alegeri parlamentare, senatorul George Severin a anunţat că va candida din nou pentru Colegiul 1 Senat

Vinerea ce-a trecut, la sfârşitul conferinţei de presă în care a elogiat, alături de fostul deputat Victor Bercăroiu, activitatea lui Adrian Năstase, senatorul de Valea Prahovei, George Severin, a declarat presei că este gata să candideze din nou, tot în Colegiul 1 Valea Prahovei, pentru un al doilea mandat de senator. Amintindu-şi că, la precedentele alegeri, a intrat în Senat candidând pentru PDL, senatorul câmpinean a mărturisit că îl încearcă un sentiment de emoţie la gandul că a fost obligat să părăsească, în 2010, partidul care l-a lansat în politica la vârf. Cu toate acestea, nu îi pare rău pentru mutarea politică de acum doi ani, pe care a fost obligat să o facă pentru a-şi menaja atât principiile doctrinare de care se simte ataşat, cât şi valorile fundamentale (democraţie, parlamentarism etc.), pe care este decis să le apere în continuare cu aceeaşi determinare.
 Întrebat dacă ştie cine îi va fi contracandidat din partea PDL, Severin le-a declarat jurnaliştilor că nu ştie ce rivali politici va avea în competiţia pentru câstigarea colegiului respectiv. Totuşi, putem presupune că PDL pregăteşte un contracandidat dintre greii fostului partid de guvernământ, care au cucerit primării importante de pe Valea Prahovei sau au candidat în colegiile electorale din judeţul nostru pentru un loc în Parlamentul României. Colegiul 1 Senat (Valea Prahovei) este prea important pentru a nu fi tratată cu multă grijă campania de cucerire a sa de către orice partid cu pretenţii.

Un comentariu

  1. daca acest domn mai candideaza eu o sa fiu primul care il voi baga la puscarie dupa nastase si voi face tot sa dispara din viata politica deci impuscat in cap curind cu mana lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare