BREAKING NEWSȘtiri

În luna septembrie se numără bicicliștii la Câmpina

Pe 5 septembrie se scrie al doilea capitol din povestea Royal Race, concursul de ciclism organizat de Asociația Young Motivation la Câmpina. Competiția sportivă se desfășoară în zonele împădurite limitrofe și se adresează tuturor pasionaților de ciclism cu vârste cuprinse între 11 și 50+ ani. Vârsta minimă de participare este de 11 ani, concurenții putând să opteze pentru: traseu de copii (7 km), traseu mediu(21 de km) sau traseu lung(42 de km).

Scopul evenimentului este atât acela de a sprijini copiii cu tulburări de spectru autist care beneficiază de terapie la Centrul Glasul Autismului din Câmpina, cât și pregătirea liceenilor câmpineni prin cursuri de dezvoltare personală.

Prima ediție a concursului s-a desfășurat  în luna octombrie 2020, în condiții meteo nefavorabile, însă participanții au acceptat provocarea și au trecut linia de finish cu zâmbetul pe buze.

Royal Race a fost singurul concurs de ciclism caritabil din 2020 în România.

Înscrierile se pot realiza pe site-ul competiției (Royal Race – Cursa ciclism (royal-race.ro)).

  • Organizatorii evenimentului se bucură pentru realizarea acestei ediții de sprijinul autorităților locale, precum și al voluntarilor, sponsorilor și partenerilor, care nu sunt deloc puțini: LEMET, OMV Petrom, Decathlon, Aveuro International, Ave Diana, Sun Adventure, 5 to Go, Heidi, Ursus Cooler, Kangabox, InBox Solution, OzonSmart, Superinvitatii.ro, dar și de susținere din partea 2be., Glasul Autismului, Câmpina TV, Ziarul Oglinda, Primăria Municipiului Câmpina, Federația Română de Ciclism și Romsilva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare