Știri

Horia Tiseanu, lansat oficial în cursa pentru Primărie

8 mai 2008. Această zi a reprezentat lansarea candidaţilor Partidului Democrat – Liberal la alegerile locale din Câmpina. Baloane, eşarfe portocalii, lume multă – acesta a fost decorul din sala de spectacole a Casei Tineretului, care a găzduit lansarea. Pe scenă au urcat Roberta Anastase, preşedintele PD-L Prahova, Horia Tiseanu, candidatul la funcţia de primar, Gheorghe Nastasia, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, precum şi toţi candidaţii la Consiliul Local.
Bineînţeles, s-au ţinut discursuri. Roberta Anastase a fost destul de succintă, atacându-i direct pe principalii contracandidaţi ai lui Nastasia şi lăudându-l pe Tiseanu. Discursul lui George Nastasia a fost dominat de emoţii evidente şi… cam atât.
În schimb, discursul lui Horia Tiseanu a fost, nu numai cel mai lung, dar şi cel mai aspru la adresa contracandidaţilor săi. Printre prezentări ale „colegilor din echipa portocalie”, dar şi ale proiectelor pentru mandatul următor, Tiseanu i-a atacat direct pe contracandidaţii săi: „o primăriţă care plimbă ursul prin oraş, după ce ani întregi nu scotea nasul din cărţile de spiritism. Un alt contracandidat este cercetat de DIICOT pentru o fraudă de 78 miliarde lei vechi. Altul ar trebui să se mai gândească o dată înainte de a dori să fie primar după ce a profanat crucea lipind-o pe coşul de gunoi, iar un alt candidat s-a îmbogăţit administrând piaţa, pe care a lăsat-o într-o stare jalnică şi a fost nevoie să venim noi să facem o piaţă nouă”.
Pentru conformitate, atacurile lui Tiseanu i-au vizat, în ordine, pe Jenica Tabacu, Elvis Arghir, Alin Moldoveanu şi Victor Bercăroiu.
De asemenea, Horia Tiseanu a prezentat realizările actualului mandat, precum şi proiectele pentru mandatul 2008 – 2012. Momentul politic a fost urmat de cel artistic. Nico a susţinut un recital cu care a entuziasmat asistenţa, în vreme ce Margareta Clipa a oferit un frumos moment de muzică populară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare