Știri

Handbalistele de la Proviţa de Sus au debutat în noul sezon la Ploieşti

CSM Ploieşti – AS Erigill Proviţa de Sus 21-19 (9-13)
Astăzi, în prima etapă a Campionatului Judeţean femin de handbal pentru juniori, echipa AS Erigill Proviţa de Sus a jucat la sala „Olimpia” din Ploieşti în faţa mai cunoscutei CSM Ploieşti. A fost destul de multă lume în cea mai mare sală din Prahova, iar handbalistele pegătite de Mihai Burlacu au avut ce arăta publicului spectator. După o primă repriză entuziasmantă, în care fetele din Proviţa de Sus au condus în permanenţă intrând în avantaj la cabine, 13-9, după pauză jocul s-a schimbat total. Jocul fetelor din Proviţa de Sus nu a mai fost acelaşi, jucătoarele Denisa Toma şi Sorina Duricu având evoluţii extrem de slabe, ceea ce a şi dus la înlocuirea lor. În repriza secundă s-au ratat trei lovituri de la 7m, iar jucătoarele din Proviţa de Sus au avut alte patru situaţii clare de singur cu portarul, în care mingea a lovit bara sau goal-keeper-ul advers. În schimb, merită apreciată evoluţia portarului Teodora Groşescu şi a jucătoarelor Elena Nechifor şi Ramona Ciobotaru. Tinerele jucătoare conduse de Mihai Burlacu au acuzat sever înfrângerea, plângând în hohote minute în şir în vestiar. Se pregătiseră mult, şi-au dorit teribil de mult victoria, pe care au avut-o în mână, iar amărăciunea lor a fost cu atât mai mare…
Totuşi, AR Erigill Proviţa de Sus are şansa să se reabiliteze chiar în faţa propriilor suporteri, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 12.00, atunci când vor întâlni în sala de sport a Colegiului Naţional „Nicolae Grigorescu” din Câmpina echipa HC Activ Ploieşti, de departe eca mai valoroasă echipă a seriei, dovadă fiind şi victoria extrem de concludentă din prima etapă, 58-5 cu CS Ceptura! Într-un alt meci din prima etapă, Grup Şcolar „1 Mai” I Ploieşti a învins formaţia a doua a aceluiaşi grup şcolar cu scorul de 28-18.
Aşadar, nu uitaţi, iar sâmbăta viitoare, la ora 12.00, veniţi la Sala „Grigorescu” pentru un atractiv spectacol de handbal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare