Știri

Hai la „La Salcie” pe 10 iulie! Shaormeria Adana face cinste de ziua ei!

Ai oprit azi în stație? Hai „La Salcie”să scrii și azi povestea a 10 ani cu noi, 10 ani de gust autentic într-o shaorma… cu totul altfel.

De unde a început totul?

Facem mâncare pe bune, dar spunem și lucrurilor pe nume. Povestea Adanei pleacă de la shaorma autentică pe care poți s-o găsești pe străzile marilor orașe turcești și care te face să te întorci de fiecare dată și mai dornic și pofticios. Am început c-un vis încă de acum 10 ani: să facem diferența pe piața locală și îndrăznim a spune și pe piața regională/ națională a fast-food- ului, cu ingrediente premium care să spună o poveste în farfurie. Am reușit, se pare, să oferim clienților noștri experiența unui gust unic și a unei bune stări de spirit, pentru că mâncarea sănătoasă și de calitate, rapidă sau nu, înseamnă și  o stare de bine. Am muncit să aducem echilibru în mâncare și e o promisiune și pentru viitor.
Introducere la un vis devenit realitate: shaorma adevărată pentru câmpeneni. Visul a fost ca oamenii să primească o shaorma cum nu mai mâncaseră până atunci, un pariu greu cu noi înșine pe o piață unde shaorma reprezenta o mâncare la limita de jos a calității (ceva amescat cu sosuri aproape de neidentificat, cu o lipie din comerț ce se înmuia până la primul colț de stradă). Oamenii o mâncau, le trezea interesul, dar ea nu avea nimic de a face nici pe piața fast-foodului de atunci, dar nici acum în multe locuri din Câmpina, cu ceea ce reprezintă shaorma. De fapt, trebuie să fie un preparat complex plin de proteine și alți nutrienți, inclusiv vitamine, cu ceva carbohidrați, cât să ai energie. Și oamenii asta trebuie să primească, nu variante ce le pun uneori starea de sănătate sau chiar felul în care înțeleg fast -food-ul la mare încercare.

Am zis, am făcut!
sosuri făcute în casă cu imaginație și pricepere doar din ingrediente pe care să le cunoașteți și recunoașteți în preparatul nostru vedetă: shaorma. Feedback-ul a fost instant și evident pozitiv;
carne premium de pui sau vită, fără conservanți și condimente în exces. Gustul autentic turcesc vine din combinația potrivita de arome nu din cantitatea lor;
cartofi proaspeți – necesită efort în plus la pregătire, dar asta vă vom oferi în continuare, fără variante congelate sau pastă de cartofi. E o promisiune ținută de 10 ani;
o lipie delicată, frământată manual în patiseria familiei, doar din făină, drojdie, apă, potrivită cât trebuie de sare, ca să nu acopere nimic din gusturile complexe care o vor umple.
Am pus pariuri cu noi înșine că vom reuși. Un pic de drag adăugat la final și combinația de gust potrivită nu dă greș niciodată. Fiecare shaorma vândută a avut cu siguranță povestea unei zile în spate. Clienții ne-au devenit prieteni, iar noi încercăm să îi răsplătim cu același standard de calitate în orice moment al zilei.
Personaje în rol principal: oamenii noștri și ingredientele! Nimic nu e posibil fără oamenii potriviți, iar ai noștri sunt mereu în misiune: zi de zi, de 10 ani. Și îi vedeți mai mereu pe aceiași, de foarte mult timp, pentru că știm să ne prețuim echipa, iar aceștia sunt mândri să lucreze într-un loc în care satisfacția lucrului bine făcut e la ea acasă. Starea de bună-dispoziție este și ea  livrată odată cu mâncarea.

Rămânem fideli conceptului nostru pentru câmpeneni și îi invităm și pe cei ce încă nu au descoperit shaorma adevărată să o facă pe 10 iulie. Adana așteaptă opiniile voastre pe pagina de faceboook pentru că la 10 ani sărbătorim împreună și rămâne să scriem tot mai multe capitole. Treci prin stație pe 10, facem cinste!

(PUBLICITATE)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare