Știri

Fotbalul câmpinean face legea în judeţ

CSM Câmpina – Carpaţi Sinaia 7-0
CSM Câmpina şi-a revenit repede după înfrângerea din ultima secundă de la Măneciu şi a oferit spectatorilor prezenţi pe stadionul „Poiana” un spectacol cu numai puţin de 7 goluri. A fost un galop de sănătate care a urcat formaţia câmpineană pe poziţia a doua a clasamentului. Nu s-a pus nici un moment problema învingătorului din această partidă, mai ales că oaspeţii nu au avut nici o acţiune la poarta lui Boşilcă.
Elevii lui Ionică Burchi au marcat în prima repriză patru goluri, ratând alte numeroase ocazii, cea mai mare fiind bara lui Hromei, în minutul 13, dintr-o lovitură de cap de la 8 metri, după o centrare excelentă a lui Budileanu de pe partea stângă. În minutul 7 s-a consemnat deschiderea scorului, atunci când M. Mihai a şutat pe jos, din 16 metri, după ce portarul sinăienilor şi un coechipier de-al său s-au incomodat reciproc. După numai trei minute, Budileanu a înscris cu un şut de senzaţie, de la 12 metri, din unghi foarte închis, lateral stânga, direct sub transversală. Acelaşi Budileanu a majorat diferenţa de pe tabela de marcaj, în minutul 22, după ce a şutat de la 18 metri fără nici o şansă pentru portarul advers. După numai 5 minute, Budileanu – cel mai bun jucător de pe teren în partida de sâmbătă – a stabilit scorul pauzei, după o pătrundere pe dreapta a lui M. Mihai.
Repriza secundă a început sub aceleaşi auspicii, iar în minutul 51 scorul a urcat la 5-0: Safta a reluat din apropiere, după centrarea lui Budileanu respinsă în faţă de portarul sinăienilor. Următorul gol a venit în minutul 79, când Ilioiu, după o acţiune personală, a prins un şut grozav de la 18 metri, iar  tabela a închis-o Budileanu, care în minutul 87 a împins mingea în plasă din 3 metri, după o centrare de pe dreapta şi o prelungire cu călcâiul a lui Adi Vintilă.
CSM a făcut scor cu un adversar departe de pretenţiile Ligii A, iar moralul elevilor lui Ionică Burchi este din nou foarte bun, înaintea unui alt examen dificil, sâmbătă, în deplasare la Boldeşti.
 
Marcatori: M. Mihai 7, Budileanu 10, 22, 27, 87, Safta 51, Ilioiu 79.
CSM Câmpina: Boşilcă – Gânju (cpt), G. Radu (62 Bej), Safta – Budileanu, A. Burchi, Ilioiu, Dârstaru (54 Vintilă), M. Mihai – Olteanu (48 Negoiasă), Hromei (48 Negreanu). Rezerve neutilizate: Lepădatu – Grigoraş, Necula. Antrenori: Ion Burchi (principal), Robert Stoica (secund).
Carpaţi: Dogaru (cpt) – Pricop, Brânzea, Ante, Davidoiu – Grancea, Colţoiu, Jugănaru, Ardelean, Goagă – Cârstea. Rezerve neutilizate: Petrescu, Fl. Ştefănică, Clinci, B. Popescu. Antrenor: Ionuţ Hogea.
Arbitri: Emil Bozieru (Băicoi) – Adrian Niţă (Ploieşti), Ionel Gheonea (Urlaţi).
Observator: Pavel Roşală (Ploieşti).
Imediat după meci, preşedintele CSM Câmpina, Virgil Guran, a declarat: „A fost un joc la discreţia noastră, încheiat cu o victorie firească şi categorică. Lumea spune despre mine că sunt prea critic şi am să le demonstrez din nou că au dreptate, pentru că o spun deschis că nu am fost mulţumit de jocul echipei în repriza a doua. Jucătorii noştri nu s-au mai exprimat la fel de coerent ca în prima repriză, nu au mai pasat la fel, nu au mai avut aceeaşi atitudine şi acest lucru pe mine mă deranjează. Aceasta este şi diferenţa între echipele româneşti şi cel care fac performanţă cu adevărat: seriozitatea. Ne aşteaptă un meci greu etapa viitoare, în deplasarea de la Boldeşti, şi dacă nu vom trata lucrurile cu seriozitate, nu aşa cum s-a întâmplat în repriza a doua a meciului cu Sinaia, atunci ne va fi foarte greu să câştigăm la Boldeşti. Oricum, la acest club va fi ordine, iar cei care nu se încadrează şi care nu dovedesc seriozitate, vor pleca”.
CS Ceptura – Unirea Câmpina 0-2

Unirea a avut o deplasare destul de grea la Ceptura, acolo unde s-au impus pe final, după ce gazdele au rămas în inferioritate numerică. Elevii lui Plăvache nu şi-au făcut  jocul obişnuit de pase şi posesie, chiar dacă în prima repriză au ratat trei mari ocazii de gol prin
Nichifor şi prin Bărăgan.
După pauză, gazdele au echilibrat jocul, chiar au avut şi  o bară, dar după ce au rămas în inferioritate numerică (minutul 72) au cedat total mijlocul terenului, încercând  să conserve rezultatul de egalitate. ,Au cedat însă pe final. Mai întâi, în minutul 82, B. Şandru a înscris din pasa lui Bărăgan, iar Cernea, în minutul 90+2, a stabilit scorul final, după o acţiune a lui Ţigănuş.
Unirea Câmpina a folosit următoarea formaţie: D. Şandru – A. Stoica, Neagu, B. Şandru, Zecheru – Cernea, Bărăgan, Lambă, Filip – Bica, Nichifor şi au mai jucat: D. Ciobotaru, Ţigănuş, Burlacu şi Conac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare